neljapäev, jaanuar 26, 2012

Ma ei teadnud, et see nii tüütu on...


... see va rahvaloendus.
Istusime Vanamehega kõrvuti kumbki oma läpaka taga ja täitsime rahvaloenduse ankeete. Samasse leibkonda kuulujate puhul tuleb ju täita ka teise kohta käivat pikka ja tüütut loetelu ja nii me siis seda ristankeeti täitsime. Üksteisele vastuseid ette öeldes. Juba ammu kokku leppinuna, et teeme seda sünkroonis.

Ma ei tea... Osade küsimuste koha pealt tekib küll küsimus, et mille pagana pärast teil seda vaja peaks olema?
Aga ära vastasime ja enam niipea ei taha. Aga veel vähem tahtsime kellegi portfellil asuvale paberipatakale reageerida, seega tuli end e-loendada.

Muidu läheb elu nagu ikka. Eile tööl 13h, täna õnneks ainult 10h. Ühte sorti audit eile ja kõrgeim pealik täna ja nii see hernes veereb. Misasi see söömine on? Eile peale kojujõudmist üks Pulsi kirsiõlu keresse, kuum dušš ja tuttu. Täna koju jõudes Pulsi kirsiõlu, rahvaloendus, blogisemine, raamat ja siis tuttu.

Õnneks on tulemused kõik super. Kuidas teisiti saakski, me lihtsalt oleme nii head ja teistest erinevad;)
Kõige karmim audit on nüüd aga lähiajal tulemas, pean iga päev valmis olema. Sisetunne kõnetab, noh.
Pärast seda ehk tagasi kontaktis.

10 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Nõrkus Pulsi kirsiõlle vastu (talveajal ja väikeses koguses) paistab meil ühine olevat :)

Sipsik ütles ...

:D:D:D
Aga justnimelt jahedamal ajal on see kuidagi eriti sisemust soojendav:) Mitu pudelit tundub jah liiga tummine, kuid kerge väike pudelike... :)

Evelyn ütles ...

aga miks te mõlemad ankeedi täitsite? Mõistlik oleks ju olnud, et üks logib sisse - täidab enda kohta. Siis tuleb arvuti taha teine ja täidab enda kohta. Mis sest, et koondis paistab, et üks inimene on täitnud. Vähemalt ei pea topelt tegema...
mina nt tegin nii :)

Sipsik ütles ...

Nojahnoh! Me oleme selleks liiga blondiinid:))) Õlleke peas ja samas kõrval teadmine, et kõik peavad täitma ja siis tänu eluruumi jagamisele tuli välja, et teise andmed ka ja... Siit moraal: õlu ja REL ei sobi kokku:D

Evelyn ütles ...

Ma arvan, et ega te ainsad polnud. Normaalne oleks olnud, et e-loenduses oleks saanud märkida, et leibkonnaliige see ja see loendab ennast ise.

Evelyn ütles ...

Kummaliste küsimuste kohta - prooviloendusel (meie vald osales) nad nt küsisid, kes on leibkonna pea... Ega ma ei jätnud kommenteerimata, mis ma sellest arvan ;-)

Sipsik ütles ...

No täpselt! Ma oleks ka aru saanud, kui oleks olnud lihtsalt viitamine teisele isikule miskise ristküsitluse huvides vmt. Nüüd minusugused kohukesed said omaette puhisedes topelt toksida:)

Aga mis kuradi mõttes leibkonna pea??? Kuidas saab midagi sellist üldse küsida? Mida arvatase neist vastustest saavat? Ausat infot või? Mõnel puhul vbla hoopis peretülisid:D

Anonüümne ütles ...

Juba kunagi ennemuistsetel aegadel kui mina koolis veel käisin räägiti sellises aines nagu sissejuhatus sotsioloogiasse nalja, et istuvad laua taga naine ja mees ja rahvaloendaja. Küsib siis rahvaloendaja ühte ja teist ja kolmandat ning jõuab lõpuks ka selle küsimuseni, kes on leibkonna pea. Tekib vaikus, mille peale siis naine viimaks käratab mehele, et krt leppisime ju enne kokku, et sina oled...
Aga ma arvan, et tegu oli mingi jäänukiga rahvaloenduse algusaegade küsitlustest. Mõeldes tagasi 19. sajandi lõpu 20. sajandi alguse peale oli selline küsimus analüüsi ja järelduste tegemise seisukohalt kindlasti väga abiks.

Kaisa

Evelyn ütles ...

Ja õnneks päris loendusele see pea küsimus ei jõudnud :-)

Sipsik ütles ...

Kaisa, täpselt minu arusaam, noh:D
Aga see oli tõepoolest hea, et päris küsimustikku see ei jõudnud. Ilmselgel jabur ju:)