neljapäev, märts 06, 2008

Süstlamaania


Mul on kallal mingisugune sadistlik süstlamaania.
Eile sai oma noosi Meeslemmik, kelle vägisi puugivastasele vaktsineerimisele vedasin (inimene käib sageli kõikjal looduses ja mitte niisama jalutamas, kuid pole tänase päevani end kokku võtnud ja sutsu saamas käinud), reedeks on ajad broneeritud kahele röövel-kassile, kuna pisem saab peagi 3 kuud vanaks.
Et kõiki muudkui nõela otsa saadan, siis solidaarsusest tegin ka ise oma 3-aastase järjekordse puugisutsu ära. Suts ise on selline, et ei saa arugi, kuid hoiatati, et hiljem võib veidi lihasvalu ja kramp tekkida. Ja ongi nii, et deltalihas korralikult valutab. Süstist, mis polnud süsti moodigi!
Viu-viu-viu.
Loodan, et kassidel läheb nende vaktsineerimine paremini.
Kiibistada lasen ka ühtlasi. Mis siis et toakassid, igaks juhuks. Ikka saab ju nendega looduses käidud ja soojal ajal on rõduuks kogu aeg lahti, et looma(de)l oleks vaba voli värskes õhus käia. Ja kui nad siis peaksid otsustama 3. korruselt alla sadada, siis on kiip hea mõte.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Miška sai neljapäeval oma sutsu kätte. Vähemalt esimesel korral suhtus ta sellesse väga tüünelt, eks näe kuidas järgmine kord läheb:)