neljapäev, märts 06, 2008

Eeldamisel ei ole ruumi


Viimasel ajal on päris mitmed tuttavad kolinud soojale maale.

Mina olen alati olnud seisukohal, et ei saa Maarjamaalt lahkuda oma lähedaste pärast. Omamoodi vahva oleks ju kusagil soojas elada, hull soojalemb nagu ma olen. Aga ei taha lähedastest eemale. Ja alati olen arvanud, et just emale saaks see raske olema.

Ükspäev saunas (naised-saunas-rääkisid) emaga sellest rääkides prahvatas aga tema: „Eino püha taevas! Ja mina olen alati mõelnud, et miks minu lapsed nii normaalsed pole, et soojale maale koliks. Nagunii näeb nii harva, suhelda saab aga igalt poolt ja vähemalt oleks hea koht kuhu külla sõita!“

Et võta siis nüüd kinni:):):)
Eeldamistel ei ole ruumi, tuleb ikka otse asjadest rääkida!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minuarust on lahkumisel raske just uus/võõras kultuurikeskkond. Inimene on muidugi võimeline kohanduma, aga .... hästi mõnus on reisida, kuid väga hea ka kodus olla. Peale reise on alati natuke kahju, et tagasi pidi tulema, aga kodus on kuidagi LIHTNE olla. ja on ju hea, kui on lihtne :) nagunii on elu keeruline :)

Marjakas ütles ...

Mina küll tahaks ka soojale maale elama minna. Austraaliasse. Kohandumine tegelikult pole üldse raske, peaasi, et keel suus. Ma ei tea nüüd, kas ma just igaveseks tahaks, aga paar-kolm aastat oleks kohe mõnusalt ära. Koguks kogemusi ja sündmusi, et oleks, mida lastele rääkida :)

Lähedased jah...muidugi, tore, kui nad on sul kohe kõrval (loe: maksimaalselt 300 km kaugusel), aga samas on tänapäeval suhtlemine nii lihtsaks tehtud. Telefon, msn...ju neim it! Ja uuel maal tekib ka uusi lähedasi. Sõpru ja sõbrannasid.