esmaspäev, oktoober 27, 2008

Täna hommikul on aega kuidagi eriti laialt käes...


Huvitav kas mesi võib paksuks teha?
Loll komme viimasel ajal tekkinud oma lõputuid meevarusid sihikindlalt hävitada. Kodus valmistan maiust (panen purki erinevaid pähkleid ja mandleid ja muud mis meeldib ning kallan meega servani üle) ja nosin seda kuni iiveldamiseni, tööle olen aga tee tarvis purgi mett vedanud ja lusikas muudkui liigub purgi ja suu vahet. Natukese aja pärast jälle. Ja jälle. Kardan, et varsti paisun suureks kui õhupall...

Ok, mesikäpp haarab järgmise meepoti kaenlasse ja lippab tööle.
Olen täna lõpuks ometi tubli ja lähen bussiga. Tänu vabaka remondile on kõikvõimalikud masinad end minu trajektoorile sättinud ja hommikused ummikud:
  1. ajavad ajaliselt hulluks
  2. söövad närvid seest

Mõnda aega olen hommikuti ropendades tööle vuranud, meeldiva ja rahuliku nädalavahe tulemusel aga otsustasin härjal sarvis haarata ja end kokku võtta. Väljas on mõnus sügis ning kavatsen paar sammu ennast liigutada. Säästan närve ja ajaliselt ei kaota praegusel ajal pea midagi.

Üritan tubli olla ja kavatsetust vähemalt mõnda aega kinni pidada. Mitte taas tormata unesegasena viimasel hetkel auto poole, ühes käes turgutav kohvitass ja teises juuksehari, mis mu parukas viimaseid meeleheitlikke rebestusi teeb. Rahu, ainult rahu:)

1 kommentaar:

Tirtsikas ütles ...

Mesi on kõige lollikindlam maius, mis paksuks ei tee :) (Vähemalt mu ema ütleb nii.)