neljapäev, detsember 16, 2010

Jehuu, hipp-hipp-hurraa ja muu sarnane:D:D:D

See, mis Ninasarviku ümber praegu toimub:D:D:D Artikleid kõikjal ja lademetes ja erinevate nurkade alt, kuid lühikokkuvõte ajalukku salvestamiseks tuleb mu ploogi siit.

Lihtsalt... Paistab, et lõpuks ometi on vähemasti maakamar Sarviku jala all tsut müdisema saadud, saab sellest siis midagi asjalikku edasi või ei saa. Mingisugunegi ametlik kanal asjal nüüd taga, senimaani tundus kõik liiga jokk olevat. Eks ta võib jokiks ka edasi jääda, kuid vähemasti müdiseb. Ja see mind rahuldab, oi kuidas rahuldab! Ja kui see teeb mind õelaks inimeseks, siis seda ma olen.

Mind nimelt teevad kurjaks maailmas mõned asjad - loomade suhtes halvasti käitumine, endast nõrgemate kiusamine, endast erineva vihkamine ja seetõttu kiusamine (rassism, homoviha, puuetega inimeste mõnitamine jne), vägivald ja Savipäts. Need on teemad, mis võivad muuta mind väga vastikuks inimeseks... Ehk siis sääraste tegelaste pooldamise, mõistmise või sääraseks olemisega minu ette sattuda ei maksa. Tõsiselt.

Ja nüüd siis selline areng:))) IGA mõistusega inimene on pidanud ju aru saama Savika Bolšoi Brat'i tallalakkumisest ja üritamisest suurte poiste mängu pääseda. No ausõna, noh... Ma keeldun uskumast, et oidu omavad inimesed on olnud pimedad. Ja õnneks ei tunne ma kedagi, kellega kunagigi servast neid teemasid puudutatud, kes ei oleks sama meelt.
Niiiiiii kuradi hea meel, et mingisugunegi kõla nüüd teema ümber ja ehk paneb see natukenegi Sarviku tagasi tõmbama... Natukenegi... On teine endale liiga palju lubav. Pliis, natukenegi...

Löödagu mind nüüd risti või tambitagu maa sisse või mida iganes, kuid ma juubeldan! Juubeldan, sest mu usk inimeste mõtlemis- ja koostöövõimesse sai parandatud ühe mõra võrra. Isegi, kui sest midagi olulisemat ei arene. Isegi siis...

2 kommentaari:

Loojangukuma ütles ...

Täiesti nõus sinuga!

Vaatasin eile Ringvaate saadet, kus Savipäts pidi selgitusi andma. No oli see alles piin!!!
Ründas Reikopit ja ajas mingit mõttetut mula ( mitte, et see mind üllatanud oleks, aga enamasti ma väldin tema sõnavõttude kuulamist.. ).

Sipsik ütles ...

No just, noh:D Ja tänases valguses tundub see ila kõik veel eriti hale:D