pühapäev, märts 04, 2012

Vanamees kolis välja...


Päikeselembuse stiilinäide

... ja nüüd on elutoas nii imelikult tühi olemine.

Meil nimelt elutuba puhta lõunapoolne ja suure, nii kolmemeetrise aknaga. Selle ees kahemeetrine laud, kus asusid meie mõlema arvutid, lisaekraan ning muu taoline kaadervärk.
Läheneb aga kevad. Ja kuna ma ei luba oma orhideemere pärast päeva ajal kardinaid ees hoida, siis ei suutnud ta enam seda päikest silmaaugus taluda. Tal vaja hommikust saati arvuti taga istuda ja omi töid teha ning nii see päike teda turtsuma ajas.

Kohendasime siis külalistetuba veidi ringi ja tekitasime talle sinna töönurgakese. Põhjapoolne, hämar ja jahe tuba. Ja nüüd istubki seal nagu uruloom.
Muidu oleks kama kaks, kuid nädalavahetused on veidrad. Haarab oma kohvitassi ja kaob hämarusse. Vahel käib väljas, annab väikese musi, laseb vee välja ning kaob jälle. Ja mul sihuke tunne nagu elaks üksi:D Natuke veider on, kuid eks harjub. Ja ega ta loodetavasti iga nädalavahe sinna kaduma ei hakka, ehk suudab asjad ikka tööpäevadel ära asjatada. Praegu lihtsalt tähtajad lähedal ja hulka tegemist.

Aga saabki nüüd mõelda mida oma ajaga peale hakata:) Tegelikult on tohutult palju meeldivaid vabade-päevade-tegemisi, mis alati kuidagi ühisesse olemisse ära on kadunud. Näituseks oleks vaja õmmelda, kududa, retseptimajandusega tegeleda, fotosid korrastada, kirjutada ja mida kõike veel.
Kui igatsusest üle saan, siis hakkan toimetama:)
Sest mulle päikesevalguses asjatamine sobib, oi kuidas sobib:)

7 kommentaari:

mama de montagne ütles ...

Lugesin pealkirja ja sain peaaegu sokid! Lugesin õnneks kogu tüki ära ja sain aru, et kõik on OK! Paistab et sul on palju tegemisi kevade hakul ;)

Anonüümne ütles ...

Toalilled on sulle siis tähtsamad kui mehega koos olemine? Hm.

Anonüümne ütles ...

Toalilled on sulle siis tähtsamad kui mehega koos olemine? Hm.

Sipsik ütles ...

Ehh, Nolzik, ei mingeid sokke:))) Siiani kõik õnneks päikeseline:)

Ja topeltinnukale anonüümsele: No muidugi, noh:))) Orhideede õitemeri on ju palju nägusam vaatepilt kui läbi kardinategi hirmsa hooga silma sirava päikese käes nina kirtsutav ja kortse tekitav vananev kaasa, eksole:)
Ja noh, kui nüüd päris aus olla, on ta oma eraldi uruga ikka ütlemata rahul. Ma lihtsalt lõpuks andsin järele ja lasin tal omaette toimetlema minna, nüüd ta ei pea minu kodusolles ja süveneda tahtes enam mu pidevalt selja tagant ligi hiilivate ja ümber põimuvate käte ning kaelale antavate musidega maadlema:) Vanaeit segab ju ja ei lase tööd teha... :)

Evelyn ütles ...

Kui ma külla tulen, siis saan su vanamehega tuba jagada või? :)

Piret ütles ...

Ära enam selliseid pealkirju pane, eks!!! :D Ma pidin südari saama!! Kuigi selles suhtes oled sa minuga sarnane- mulle meeldib ka vahel selliseid sarkastilisi-teravaid pealkirju panna ;).
Mul on ka nüüd 1 orhidee, kuigi leppisime kokku, et ei hakka siin ajutiselt elades lillepotimajandusega tegelema, aga noh...
Asjade korrastamine ootab pidevalt, mis kõikse hullem, mul on mingi 3 a pildid valimata ja printimata, saaks no raami sissegi midagi panna, kuidagi ei tule isu peale ja kui tuleb, siis lastel jälle midagi vaja. Nii see aeg lendab.
Aga sulle (teile) ikka päikest!

Sipsik ütles ...

Just, Efku, nii saab see olema:) Õhtul, kui oled uinumas, istub ta vaikselt sahiseva arvuti taga ning hommikul, kui silmad avad, naeratab sulle vastu kiilakas tegelane, kes küsib "Kas sa tahad nüüd kohvi?":DDD
Tegelikult siiski külaliste ajaks kolime osa tavaarist tagasi:) Nii et oled/olete oodatud:)

Piret, see oli kusjuures tõepoolest veidike testiks:) Et näha, kuidas loetavus muutub. Ja see hüppas kohe lakke ja keegi oli selle tõstnud blog.tr esilehel ning seal oli loetavus pikalt tipus. Põhjus lihtne - pealkiri eeldas pisaraid või muud sarnast... Mida oligi tarvis tõestada...