neljapäev, veebruar 06, 2020

Ujumisoskuse hämmastav areng

See, kui kiiresti lapsed kõike haaravad, on ikka päris hämmastav.
Tänases postituses vaimustun ujumisoskusest.

Meie peres ei osanud kumbki poiss ujuda. Vees sulistada meeldis mõlemile väga, kuid ikka nii, et vesi maksimum rinnuni. Ujulasse ära eksides möllasid nemad ikka väikestes basseinides ja ujumisradade vahele suutsin neid meelitada vaid rõngaga.

Möödunud aasta novembri keskel panin nad ujumistrenni. Nii 5-se kui 6-se. Hakaku ujuma, tahaks koju sauna taha tiiki lasta kaevata, kuid ei julge seni, kuni poisid vabalt ei uju. Minust pole nende juhendajat, kuna ma isegi ei uju (okei, natuke saan hakkama, kuid need mõned otsad konna või selili ei ole ujumine - ma suplen :D). Vanamees ujub küll nagu kala, kuid tema ei suuda avalikes basseinides käia (nagu oleks vannis koos võõraste inimestega ja kas nad on ennast ikka enne basseini kõik korralikult pesnud ning see talle vastuvõetamatu) ja meri enamik aastast siiski külm.

Niisiis. 2019 käisid poisid trennis 7 korda. Siis tulid pühad peale ja nüüd jaanuaris teinud 8 trenni. Ja no täiesti jabur - ei mingit rinnuni vett enam (mõlemal ju ujumisbasseini vesi igas otsas üle pea), mõlemad on loobunud kätistest ja sumavad pukilt hüpata (samal ajal on eesmärk ka põhja puudutada) ja muudkui ujuvad :D Vanem Poiss paneb läbisegi tehnikaga mitu basseinipikkust ära. Mina talle järele ei jõua, ta ikka palju kiirem :D Ise paras kondikubu, kuid püsib ilusti pinnal. Ja jaksab... Noh, tal muidugi eesmärk endale ilusad lihased kasvatada ka. Seepärast treenib usinalt ja sööb lisaks aedviljadele ja kalale isegi liha :D

Noorem Poiss sai pukilt hüppamise julguse alles möödunud pühapäeval kätte, kui koos nendega basseinis aega veetmas käisin. Enne seda oli trennis veel ühe kätise abiga, nüüd aga täiesti ilma. Võtab vennale järgi :)

Kaalun minagi ujumistrenni minekut :D Siis suvel rannas ei jää laste ees häbisse :D :D :D Liivalosse ja kivitorne nad minuga vaevalt enam ehitavad, kui vesi nii ahvatlev :)

1 kommentaar:

Anonymous ütles ...

Sest saate oma abielu salvestada ja saada oma ex-poiss tagasi niipea kui võimalik pärast purunemist / lahutust läbi dr egwali. Minu nimi on Felicia, ma olen alati tänulik suurele dr Egwalile minu katki abielu taastamiseks pärast minu Mees jättis mind salapärane suhe. mitte millegi eest. Ma ei uskunud loitsudesse, kuni mu sõber see mulle tutvustas. Alguses olin selle suhtes skeptiline, sest ma kuulsin palju võltsitud võlurite kohta, aga ma lahkusin oma kahtlused maha, sest ma olin meeleheitel, et saada oma abikaasa tagasi ja ma tegin seda vastavalt sellele, mida mul oli. ta küsis. Nüüd mu abikaasa on tagasi just päeva pärast ma temaga ühendust võtnud. Ma elan õnnelikult oma abikaasaga uuesti pärast 6-kuulist abielulahutust ja ma ei puhata enne, kui ta maailmale tuntud, ma ütlesin talle. Dr Egwali on spetsialiseerunud ka loterii, kõvenedes erinevaid haigusi, maitsetaimi raseduse. Ühendage dr Egwali kaudu oma e-posti teel (Dregwalispellbelbelbel@gmail.com) või Whatsappi kaudu +2348122948392