pühapäev, märts 19, 2006

Jäääär

Viimasel ajal on poisid kuidagi Tallinnast ära kadunud ja ei taha siinsele publikule enam laulda... Eks vist viitsimise taga ka asi, suurem tuhin ringi sõita möödas ja nii nad siis viimasel ajal vaid Lõuna-Eesti rahvast rõõmustavadki.
Seoses 15 aasta möödumisega aga tehti siis ka Tallinna rahvale heameelt ning nädalapäevad tagasi astuti Rock Cafés üles. Otse loomulikult ei saanud ma minemata jätta! Kuigi nende esinemise jaoks on Rock Café minu arvates veidike suur ja mitte nii intiimne nagu nende muusika nautimine seda nõuaks. Aga noh, rahvast oli ka suhteliselt palju ja sai ilusti hakkama ka suuremas saalis.

Uuemad laulud tulid poistel hästi välja ja tekitasid minus isu lähemal ajal omandada ka nende uusim plaat (aina paremaks lähevad, nagu väärt vein). Vanemate lugudega sai aga paar korda päris nalja, kuna bänd hakkab mingit lugu üles võtma ja Sööt istub ja meenutab ja siis pobiseb nina alla, et "no ei tule!". No mis teha, võtame siis järgmise loo:)

Lõbustav oli vaadata üht keskikka jõudnud naisterahvas, kes seisis lava ees ja üksisilmi lihtsalt jõllitas, aeg-ajalt mingit alkohoolset jooki trimbates ja enamus aega sidruniviilu lutsides:) Olgem ausad - ega tädi kõige kainemas konditsioonis ei olnud ja rahval oli lõbus jälgida lisaks bändile ka nende eriliselt andunud fänni:) Vaatas ta bändi küll nii nagu oleks tegu tema jumalaga ja see oleks end ilmutanud:) Sellist kiindumust pole mina varem kohanud...

Kommentaare ei ole: