reede, veebruar 12, 2010

Kuri IE peale

Mul sai Internet Explorerist sügavalt siiber.

Olen vahepeal kirjadele vastamises nigel olnud, kuna esiteks jamas IE wifiga. Kui minna kaabliga meilboksi, siis toimib ilusasti, kui minna wifiga, siis toimub trükkimine tohutu viitega ehk siis tähed ilmuvad üle paari-kolme ja no ma tõesti ei suuda tigutrükkimist teha (mõte jookseb muidu eest ära:D). Seega tuli avada Word, trükkida kiri valmis ja kopeerida meilboksi. Aga tüütu oli kahe akna vahel klikata (et vaadata mida teine kirjutas, eksole) ja nii ma jokutasin ja vastasin vaid siis kui end kokku suutsin võtta.

Teine asi, mida IE kiusas, oli tavaline internet. Teed mitu akent lahti ja selle peale mõnel eriti olulisel hetkel viskab interneeduse kinni ja laeb uuesti avalehena üles. No tore, eksole. Keset uudiste lugemist, keset kandideerimist, keset blogisemist - ju neim it! Suht nüri üldse midagi toimetada. Ok mul vahemälu ka pisuke, kuid siiski.

Kui ta täna aga järjekindlalt mind arvete maksmisel välja viskas, sai mul siiber. Miks ma varem ometi ei viitsinud oma ajurakke liigutada ja kasvõi piiluda kas see oleks keeruline... ja tõmbasin endale zutsti Mozilla Firefoxi. Nüüd on siin avatud pooselt mitu akent kõrvuti ja kõik püsivad südamerahus ning meilboksis trükkisin lausa mõnuga – näpud ei jõua nii kiiresti eest äragi kui tähed järele tulevad:D Milline nauding!


Kogu interneedus liigub siuh-siuh-siuh! Pole enam sellise tempoga harjunud... Siiani võis vahepeal kohvi tegema minna ja ometigi ei ole mul internet teenusena aeglane.

Jobu-jobu-jobu... et enne ei viitsinud teemale isegi mõelda... oleks juba ammu elu palju lihtsam olnud.


18 kommentaari:

Helina A. ütles ...

IE6?? IE6 pidi eriti vigane olema. Ma ei tea, kas seda enam üldse jagatakse. IE on üldse tegelikult viimasel ajal alla käinud. Ei kasuta juba ammu. Aga ei kasuta Mozillat ka, sest MF pani aegajalt kõik aegluupi käima ja suvalisel hetkel hakkas ka aknaid kinni loopima. Sai siiber.
Kasutan hoopis Operat ja olen igati rahul :)

Eve Piibeleht ütles ...

Kasutan Firefoxi juba kaua aega, aga tagavaravariandina on siiski ka IE arvutis alles. Paraku leidub ikka veel kohti, mille leheküljed avanevad ainult IE abiga - ITK I-patsient näiteks, mida olude sunnil vahel tutkima pean.

Sipsik ütles ...

No näete, ma ikka suht erandlik tumba-jumba siin:) Kannatlikult mässan oma IE-ga ja isegi ei mõtle uuendustele. Niiiii vana juba või? Et ikka vanas kinni ja "ei" kõigele uuele?
Aga mul oli IE 7,0. Muidu etteheited puudusid, kuid just see koostöö minu hädiseks jääva massinaga oli probleemiks. Eks näis kas Tulirebane on tubli või vaja talle kah kunagi tuul alla teha.

Samadel põhustel nagu Thela jätsin ka mina igaks juhuks IE alles. Las istub ja mõtleb elu üle järele...

Kuvaleidja ütles ...

Teretulemast inimeste hulka :)))

Ingelise Israel ütles ...

Oo lahe pilt! Kas tead, kes autor on? Sellist polegi nii lihtne saada... Aga see on lahe jälgida, kuidas rebased lumel hiiri jahtides kõrgele hüppavad. Vaat et meetri kõrgusele:)

P.S. Need, kes korra Google Crome`i browseriga käe valgeks saanud, naudivad ja muud enam ei taha. Nagu ka allakirjutanu:) täielik mugavusteenus!

Kuvaleidja ütles ...

Siiski, Signe - mul oli Chrome enne Safarit ja ma kasutan rohkem safarit nüüd. Kuigi Google`i teenused(reader, g-mail ja otsing) on paralleelselt lahti Chrome`ga. Muidugi on arvutis olemas veel ka IE ja FF, kuid kasutust nad ei leia...

Sipsik ütles ...

:D:D:D
Inimene kannab ette, et pilt on pärit siit: http://www.freewebs.com/whitefoxwebmaster/foxfacts.htm

Kuvaleidja ütles ...

NäedSasiis :)) Mulle lihtsalt meenus, et Sipsik oli riidest nukk... ja et vbla seepärast Sa ei tulnud selle peale, et IE-st loobuda... Nüüd aga siiski :)))

Sipsik ütles ...

Ju siis nüüd sai Kunksmoor oma nõiarohtudega Sipsikule eluvaimu sisse puhutud:)

Kuvaleidja ütles ...

Ikka müstiliselt hea, kui on mitu tegelast ühest varrukast võtta :))

Sipsik ütles ...

Mhmh, lõhestunud isiksuse benefitid:)

soodoma ja gomorra ütles ...

kuulge teie, kas siin midagi susiseb:)?

liis ütles ...

ja mina ka sekundeeriksin soodomakomorra küsimusele. :)

Kuvaleidja ütles ...

Lugupeetavad Soodoma ja Liis... Printsipiaalsest vaatevinklist temaatikale siirdudes aktiviseerub käesolevaga Teie kaheldamatult kõrgelennuline illusionistlikku ettekujutusvõime teatavapiiriline avanemine, mille tagajärjel olete saavutanud aktiivse kõrvalseisja asetuse rahvustevahelise(saarlased-hiidlased) teineteisenöökamise tallermaal... :P :)

Sipsik ütles ...

Irw:D:D:D
Filoloog on kõnelenud:D Taaskord sama jube lause kui ükskord eetriväliselt:D Kaks korda peab lugema, et mõista...

Aga jah, iidlased ja saarlased susisevad teineteise peale juba aegade hämarusest alates ehk siis alates ajast mil (kasutan nüüd herr filoloogi enda sõnu): "Saarlased kasutasid Kassari saarel olevat Orjaaugu(praegune Orjaku) lõugast merereisidelt toodud vara jagamiseks. Nad lihtsalt ei saanud enam koju midagi viia, kui esimesed rüütlid tuli kolmetistkümnenda sajandi alguses. Ja siis hiljem, peale 1227 aasta suurt saarlaste elusalt põletamist kõrbeusundikandjate poolt põgenesid esimesed saarlased Hiiumaale oma kodu looma, sest siin veel ühtki mõisamajandust või rüütlikogukonda ei olnud. Siis segunesid kohalike rootslastega."

Anonüümne ütles ...

*köhatab tagasihoidlikult ja annab endagi poolt 12 points to google chrome*

Anonüümne ütles ...

Lisa veel Firefoxile Adblock Plus ja NoScript laiendused ning hüvasti reklaamidele!

Sipsik ütles ...

Soohh, nippe aina pudeneb siin igast varrukast:)