teisipäev, märts 09, 2010

Pudru ja kapsad, lõpetuseks omadega võrgus

Kuna teemasid on läbisegi ja lühidalt, siis pilte valida raske. Ja ei viitsi ka otsida miskit. Panen ainult ühe ja sellise, mis kajastab hästi praegust meeleseisundit:)

.

Virisemine alga!

.

Ma olen jube väsinud...

Unevõlg on üüratu. Kas kablutan väljas või suhtlen kodus, kuid magamise aega jääb väheseks. Ikka kohe väga väheseks. Ajakirjad on lugemata, käsitöö vedeleb pooleliolevana laual, telekas – eee... misasi see veel on?

Üle päeva-paari on viimasel ajal taas kinnokutseid olnud aga ma pole kindel et jaksan neist kirjutada:) Võib-olla panen ootele.

Natukene erinevaid ülesandeid on vaja olnud lahendada ja läbirääkimisi pidada.... lähedastega aega koos veeta ja kokkusaamistel käia...

Tegelikult olen rahul. Üldiselt asjad natukene liiguvad mingites suundades ja loodan, et liigutavad edasi.

Aga magada oleks vaja. Selle asemel aga kirjutan siin virinaid.... Nojah.

.

Hetkel mõtlen, et jumal tänatud et üks spaakutse ära kukkus seoses teise osalise ärasõiduga. Muidu peaksin homme juba jälle kusagile teel olema. Olen täiesti ülbe ja võtan selle päeva endale... Magan, koristan ja vaatan kas ehk mõned lilled tahaksid hakata talveunest ärkama... Miskit maitserohelist ja ripptomateid võiks vist istutada kah... Ja pildipanka vaja korrastada...

.

Õlg valutab koledal kombel. Ma vajan massaaži.... Päriselt ka...

.

Nüüd käimas ka veel sünnipäevakuu. Filmirahvaga taaskord koos paari õhtut veetes selgus, et meist lausa neljal (6-st) siin poole kuu sees sünnipäevad. Nüüd siis mõtleme, et teeks miskit ka koos... Loodan, et suudan selleks aja ning energia leida. Ei, energiat ma nende jaoks ikka leian, alati:)

.

Saarde kah veel minek/tulek vaja kuupäevaliselt valmis mõelda. Et miski muu selletõttu kannatada ei saaks. Ruootsi kruiisile vist jääbki minemata, kuigi tasuta piletid märtsiks olemas ja puha:) Ma lihtsalt pole jõudnud enesele kaaslasi orgunnida. Tahaks keegi tulla? :D

.

Vahepeal sai vennatütar aastaseks... No midagi pole teha, oma pere laps on ikka kõige armsam laps:) Eriti kuna teda nüüd enam-vähem paar korda nädalas hoidmas käin (et emme saaks trennis käia ja natukenegi vahel omi asju ajada), siis kuidagi veel rohkem südame külge kasvanud teine:) Astub oma esimesi sammukesi, misjärel naerda rõkates ja kallistades kaela langeb ning vestleb mingis omas keeles:) „Jah“, „eieiei“ ja „ooooiii...“ tulevad vahel ikka nii parajas kohas, et kõht naerust kõveras:)

.

Osade blogijatega oli taaskord kohtumine.... Sellest teen vast eraldi posti:) Kohe varsti:D

.

Tegelikult olen rahul... Vahel on natuke hirm tuleviku ees, kuid kui siin miskipärast asjad ei suju, põrutan Indiasse. Vennanaisele seltsiks, kui vend muudkui tööd rügab. Meie peres üldse Indiaga mingi oma teema – üks tütarlaps, kes seal tööl, teatas, et läheb hindule mehele... nüüd kohe! Nojah... Äkki võtan siis mina ka enesele mõne pisikese tumeda rosinasilmse punni:) Kuigi..... Indias nägin meeeeletult palju ka siukseid mehi kes nagu pulgkommid mõjusid...

.

Vahepeal sain wc-poti vahetatud! See on minu jaoks suuuuur asi, kuna seda ise vahetada ei riskinud (mis siis kui ei õnnestu ja kuhu ma siis lähen, kui vajadus käes???). Mainisin E-le, et sain uue poti aga vahetajat pole ja järgmisel päeval olid nad terve perega väga teisest linna otsast kõpsti kohal:) Lapsed voodil hüppamas, meie pereemaga vestlemas ja pereisal pott tsut-tsut vahetatud... Töö väga kiire ja korralik ja mina sääraste sõprade üle siiralt õnnelik:) Hea, et vähemasti kõhud sain neil täis söödetud, ei oska ju korralikult aitähhhhh-gi siukse kiirreageerimise peale öelda:)

.

Siiajõudmise otsisõnad on endiselt jaburad. Millegipärast on endiselt väga popp „mootori ülekoormamine“... Njaa, eks mul ole jah siin mehaanikale suunatud teemabloog ja ma ise kõva käpp neis asjades. Eriti kui arvestada mu pooleks hüpanud amortidega edasisõitmist ja muud tarka.

.

Üks sõbrants sai ilusa komplimendiga maha. Nii lihtne ongi kaasinimesi särama saada ju:) Oli teine mulle külla tulemas ja uurisin, et mida süüa teha. Selle peale teatas, et „Mulle maitseb kõik, eriti kõik mis on sinu tehtud...“. No on siis säramiseks rohkem tarvis või:D:D:D Kõrva taha panekuks endale comment - ütle ka ilusaid asju:)

.

Olen kusagile unustanud või kaotanud oma juuste värvimise pintsli. On selline spetsiaalne ja hea asjandus. Kuna väga ei taha oma vanust halli peaga reeta, otsis tütarlaps lahendusi. Ja lahenduseks sai seenepintsel:D Nuga ühes otsas, pisike pintsel teises otsas... Loll, kes lahendust ei leia:)

.

Ükspäev sain tõelise võrgutamise osaliseks... Olin eksämmal külas ja samal ajal oli külas ka mu 4-aastane ristipoeg, kes siis terve õhtu mind oma mängudega rakkes hoidis:) Kui olime ehitamise ja autopargiga lõpetanud, oli äiapapa kaminas tule süüdanud. Mispeale väike härrasmees tõi endale ja mulle pingid ning palus mind enda kõrvale tule äärde istume. „Lähme soojendame oma vanu konte!“, kõlas kutse:) Istusime siis tule ees ning mõtlikult tulle vaadates võttis noorsand mu käe ja hoidis seda romantiliselt terve see aeg oma peokeste vahel... Ja rääkis mulle juttu kuidas tule seest piiluvad karihiired aga ma ei pea neid kartma. Ma siis ei kartnud. Aga võrgutusvõrk mu ümber tõmbus veelgi enam koomale:)



22 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

Tule meile ka last hoidma! Eriti veel kui sa niikuinii otsapidi Indias oled, siis ju ainult üle lombi tulla.

Helina A. ütles ...

HAHA! Noorsand võttis ikka asja väga tõsiselt!
Meestel on see võrgutamiskunst juba läbi nabanööri sisse söödetud! :))

soodoma ja gomorra ütles ...

appi, see lõpp oli veel eriliselt armas:)

ma olen su juttude põjal kindel, et kui väga hätta jääd, võiksid lapsi hoidma hakata.
Häid hoidjaid tuleb tikutulega taga ajada. vanemad on nede osas helded, usu:)

herz ütles ...

Oi see oli praegu nagu punase räti lehvitamine härjale. Stockholmi.... Millal lähme? :)

Ma ei suuda mitte kunagi ühelegi reisikutsele vastu panna :P

Loojangukuma ütles ...

Mul venis ka nägu naerule, kui pisikese poisi kavalatest võtetest lugesin- niiii armas! :))

ツNöpsu♥ ütles ...

Sattusin puhtjuhuslikult Teie blogi lugema. Ja mulle meeldib! Väga andekalt kirjutad. Põnev ja kaasahaarav. Ning ka üsna humoorikas.
Jätka samas vaimus! :)
Kõike head soovides,
Nöpsu

Päikest!

Anonüümne ütles ...

need karihiired on nähtamatud. need kes elavad supelmaja riidekapid ja toovad Tuu Tikile kalasupi ja sussid kätte.

Kuvaleidja ütles ...

Nii, selge. Sipsik on ka hõivatud. Kus mu pastakas on, tõmban ta nimekirjast maha. Sedasi. Who`s next?

mama de montagne ütles ...

Mitu mitmekesist mõtet... Huvitav eks, kuidas see vaba aeg niiviisi väsitab... ;)
Aga mina ütlen alati, et enda jaoks aja maha võtmine pole kuritegu. Seda on vaja, et oleksid parem inime! Muide mul on ka kõik ajakirjad (migi 7 tk) lugemata, uskumatu!

Nõus, et sa võiksid lastega tegelda, selle peale on sul soont.

Ja meeldis värvipintsli lahendus. Mul on ka see asi arsenalis. Aga ma imestasin, et sa ise enda juukseid nii ilusti suudad värvida? Imeline!

Anonüümne ütles ...

Hello. My wife and I bought our house about 6 months ago. It was a foreclosure and we were able to get a great deal on it. We also took advantage of the 8K tax credit so that definitely helped. We did an extensive remodeling job and now I want to refinance to cut the term to a 20 or 15 year loan. Does anyone know any good sites for mortgage information? Thanks!

Mike

Helina A. ütles ...

Viimane kommentaar on kõige asjakohasem!

Sipsik ütles ...

Jap, Trumm, mis seal siis ikka:D Pool nädalat Indias, pool Austraalias:D:D:D

Aga jah, too 4-ne noormees on võrgutamises meister... Vaatab sind oma kelmikate säravate silmadega, naeratab kõikehaaravalt ja siis veel need võrratud põselohud..... Oehh:) Sellest poisist tuleb südametemurdja:)

Aga see lapsehoid... Ma küll armastan lapsi ja saan nendega üldiselt hästi läbi, kuid ma natuke ka pelgan neid vahel... Neid tillemaid, kellest hästi aru ei saa... Samas loeb lapsega koosoldud aeg ja siis tekib ka lugemisoskus, ma usun:)

Tere, Nöpsu:) Nii vahva kuulda kui ka keegi uus midagi avastamisväärset siit leiab:)

Anonüümsele täienduseks, et jah, minu silma jaoks nähtamatud nad olid küll ja lisaks oli maja täis varjuvaid Hatifnatte.... Urr ka käis vahel korda loomas, kui jutt mölaks kätte läks. Ehk siis kui ämm oma valutavast põlvest rääkis ja poiss seepeale söömist katkestades tassi lauale põrutas: "Jääge vagusi! Ei räägi selliseid asju! Muidu tuleb Urr!" :D

Ning jah, CU, ilmselgelt on noorematel meestel tänapäeval eelised:D Olgu nad või 4-sed:D:D:D

Oihh, ma ei teadnudki et ise ja seenepintsliga hästi värvida oskan:D Aitüma komplimendi eest:) Eks see üks paras käteväänamine muidugi ole... Seetõttu kipun ikka saares käies ema ahistama, eelviimane kord tegi väga hea töö ka vennanaine ja viimase kooselu ajal isegi R värvis regulaarselt:) Aga mis sa ikka teed, kui hall mühinal kasvab igast asendist... Tuleb osata, kui üle 50% peast on ametlikult halliks hinnatud. Ja seda nii 7a tagasi... Tänaseks võib see % siis juba ka 100 olla:D Tundub küll nii...

Ning no kas keegi siis ei oska vaest anonüümset majaostjat aidata:D:D:D

Sipsik ütles ...

Ahjaa, Herz, ma saadan sulle meili sel teemal! Mitte hetkel, kuid ehk õhtul:)

Kuvaleidja ütles ...

Et tu, Brute?

Sipsik ütles ...

Võiksin ju küsida, et "Noor, mahlane liha vs vana ja vintske?", kuid jätaksin selle parema meelega õhku:D

Kuvaleidja ütles ...

Noh... Sa ei oleks kaugeltki esimene, kes sellise valiku teeb. Isegi küsimust tõstatamata :)

Pole midagi uut siin Päikese all...
Aga ma ei saa muidugi kurta. Mul on lööki (praegu veel) üleviiekümneste juures... ja nagu viimased päevad tõestanud, siis ka "rõõmurullikesed" ei ole mu vastu külmad... Elame veel! :)

Anonüümne ütles ...

need hiired ongi nähtamatud. nad on nii häbelikud, et oma häbelikkusest on nad nähtamatuks muutunud.

ega ma muidu ei teaks, kui ma seda raamatut talle ise ette ei loeks.

PS, minu 4 aastast poega palun veek mitte kellegagi paari panna! eriti veel minu enda exabikaasaga!

Sipsik ütles ...

Just!
:D:D:D
Mees teab millest räägib:D

soodoma ja gomorra ütles ...

ei no taga targemaks,
lugejaid on siin ka minevikust ja tulevikust,
tõeline pasta:)

mama de montagne ütles ...

Kas sul Rootsi plaan juba edeneb?

Sipsik ütles ...

Nooohhhh, arvestades, et pasta mu lemmiksöögipoolis, siis pole siin imestada keskit:D

Ruootsi kohta uurin nüüd mis Herz mõtleb.

Anonüümne ütles ...

Hello. And Bye.