teisipäev, juuli 02, 2013

Suvi ja vabadus

Suvisel ajal mitte tööga hõivatud olla on ikka ülim nauding. Ega ausalt öelda kujuta hetkel ettegi, et mismoodi see hommikul kella peale ärkamine käiski, et seejärel kiiresti-kiiresti end valmis seada ja kodust välja kihutada.

Eriline nauding on see muidugi ilusate ilmadega, mida meile sel aastal ikka kohe kamaluga jagatud on. Üks soe ajab teist taga :) Siis lükata väikene sell kärusse ja kulgeda valitud või mittevalitud suunal. Ja nautida ilma, loodust ning olemist. Puhkust ei saa öelda, kuna nii puhkamata pole ma aegu olnud, kuid see on teistmoodi väsimus. See väsimus ei aja harja turri, vaid teeb juba järgmisel sekundil meele rõõmsaks :)

Samuti on tänuväärt tunne vabadusest. Vabadusest kohustustest. Päevakava kujuneb jooksvalt ja on vajadusel muudetav.
Näiteks nagu homne. Oli juba jupp aega teada, et Vanamees tööasjus pealinna minemas ning täna tuli mul idee ta ka veidike kindlatesse poodidesse, mida siin pole, šoppama saata. Samas tahaks ju ikka ise näppida. Ja ega ei tule ju refleksist selle pealegi, et miks mitte siis ise kaasa minna? Mis meid takistab? Vanasti tuli sellised käigud nädala sees tööandjaga kooskõlastada, nüüd aga vabadus Väikemees kogu mugavuskaadervärgiga autosse pista ja lihtsalt kaasa minna :)
Jube lahe :) Et siis šoppama :)

Uskumatu, et mind kui poodlemisvihkajat selline asi rõõmustada võib :)

9 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

Silm kohe puhkab.

Helina A. ütles ...

Keegi pidi ring olema. Ma näen ainult kriipsu :))

Armsad olete!

Evelyn ütles ...

Lähme päeval kohvikusse!

Evelyn ütles ...

Lähme päeval kohvikusse!

mama de montagne ütles ...

Ma saan aru, et Tallinnas? Aga kus shoppad, siis kus kandis? Mina olen linnas ja shoppan siin Stocki ja Kaupsi kandis!

Maris ütles ...

Hmmm kus rannas see jäädvustus nüüd siis Teil noormehega tehtud ongi- tundub tuttava aga ma muidugi " tunnen" kõik maailma kohad ja inimesed koguaeg ära :)

Sipsik ütles ...

Eksole ju, suvi ja puhkus ühes pildis mõjuvad kosutavalt :)

Helina, ma alles poistumise poole teel, veel pole veeremisvormi kätte saanud :) Aga kui hästi pingutada, siis küll ta tuleb :)

↔e, Tln-s ikke neh :) Aga kuna interneedust ei jõudnud tšekata, siis sinu teate sain alles õhtul :D A pole hullu, sedakorda ostlesin põhiliselt Väikemehele tarvikuid, Ülemistest Viru Keskuseni. Seda olen aga küll mõelnud, et kui enesele miskit jälle otsima pean, siis oleks sind shopping assistant'iks tarvis moosida:D

Ja tänud Efku, et smssisid varahommikul lisaks, muidu polekski ehk sind näinud :)

Maris, see meite linnakese servas oleva Politsei ja KMA maja vahetus läheduses, mööda randa paremale :) Et kui tead kus PPA ja KMA on, siis kindlasti tead ka seda randa ja neid vaateid :)

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Täiega armsad olete! :)

Sipsik ütles ...

;)