reede, märts 23, 2007

Portfellid


Oi pagan, ma ei suuda enam aru saada mis toimub. Miks tehakse Reformide poolt IRL-ile ja Rohelistele niivõrd jabur pakkumine? Minu meelest kõlas see pigem mõnitamisena... Lihtsalt pole sõnu.
-
Politoloogid ennustasid loodavale koalitsioonile 2,5a eluiga. Kui see nüüd aga juba praegu lõhki lüüakse ja sõlmimata jääbki selliste jaburduste pärast, siis tekib mul paratamatult tunne, et oligi algusest peale plaan Keskiga ühte heita ja Savisaar tundubki liiga rahulikult mune sügav olevat. Kas nüüd tekitati nende "läbirääkimistega" olukord, kus saab valijatele öelda, et "näe, me ju üritasime ja kõik oli hästi, kuid siis ei suudetud kokkulepetele jõuda"? Kui nii, siis seda portfellide jagunemise pakkumist vaadates tundub asi mulle küll pigem taotluslik. Sellisel juhul on reform vähemalt minu häälest pikemaks perioodiks ilma. Senini olen ainult ja ainult neile truuks jäänud, nüüd aga tundub et pean oma truudusevannet murdma.
-
Loodan siiski, et uus pakkumine, mis eile õhtul tehti, toob osapooled läbirääkimiste laua taha tagasi, kuid siiski ei saa ma aru miks nad ei võiks välisministri kohta Laarile anda. Samas meeldiks mulle tegelikult vast Laar ka majandusministrina... Või mine sa tea. Igatahes loodan parimat.
-
Poisid, krt, mis te pullite? Ärge üritagegi mu sünnipäeva rikkuma hakata! Liiga ilus päev täna, võtke end nüüd ometi kokku!

Kommentaare ei ole: