teisipäev, oktoober 02, 2012

Mukkimisest

Näoraamatus jagati väga-väga head pilti koera kostüümist :) Midagi pole teha, minu meelest kannab see pilt selle teema idiootsust lausa suurepäraselt edasi :)

Ja-jaa, ei ole hea hinnanguid anda, kuid minu meelest on tittede mukkimine/solaariustamine/missitamine ning koertele kleidikeste/satsikeste/pitsikeste/traksipükste/vääriskivide selga/jalga/kaela ajamine tittede/loomade piinamine omaenese tühjusest tulenevalt. Lihtsalt et ei oska kohe muidu enese mingeid fantaasiaid rahuldada ja siis peab seda endast nõrgemate, kes ei jaksa vastu hakata, peal rakendama. Kas selle peale ka mõeldakse kas see titele/loomale kuidagi vajalik on? Ehk siis mida head ja kasulikku see väikestele ohvritele teeb?

Hoopis teine asi on väikesed koerad, kellel nii mõneski kliimavöötmes ilmselgelt külm on. Loodetavasti on see enesestmõistetavalt arusaadav. Kuid ka need vestikesed annab neile ju viisakad selga ajada, kui need vaid tervist säilitavast vajadusest tulenevad. Aga need vaesed printsid/printsessid koera nahas... Oijahh...
Seetõttu säärane pildil olev idiootsus mulle niiväga meeldibki :)

1 kommentaar:

ingel ütles ...

(Vabandan ette nõrganärviliste ees!)
Ma igal juhul paneks oma koerale sellise ja ainult sellise asjanduse selga. Sest kui on ikka niidisittuja, siis olgu ka naljasittuja.