esmaspäev, detsember 10, 2007

Tibake geograafiat


Vana Hipi bloog sisaldas viidet sellisele toredale (veidi harivalegi) ajaviitele.

Kahju et kaart nii väike on, siis kiirusega suhteliselt raske täppi sättida. Enamus ülimalt tuttavaid asukohti läheb ikka nii 40-100 kilomeetriga mööda. Mõne paiga puhul olen isegi mandriga eksinud! Häbi! Lähimad punktid olid 2, 6 ja 12 kilomeetrit mööda, õnneks teismetes on teisigi, kuid ikkagi võiks kaart suurem olla!

No ei saa üle 10. leveli kuidagi! Ikka panen vähemalt ühe suuremat sorti lolluse sisse, mis punkte piisavaks ei lase kujuneda:)

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no ma tegin selle paar korda läbi ja see 10 leveli jutt ei vasta küll tõele kui sa sellega just mitu päeva ei mänginud. Ma tõesti ei usu, et paned peast selliseid küssasid kus asub lesotho pealinn või kus on malediivid. Ütleme, et 8 levelis tulid ikka juba tõeliselt challenging küsimused ja kui sinna liita veel see ajaline surve siis on üldiselt väga raske.

Anonüümne ütles ...

11 level kolmanda korraga.
seega ivar, peaksid geograafia järeltunde võtma...

Sipsik ütles ...

Olen jah korduvalt proovinud ja kirjutamise ajaks ei olnud üle 10. saanud. Esimese korraga sain ainult 6. levelile ja edasi alates 8.levelist. Natuke ikka geograafiat jagan, kuid äkki on pigem sinu puhul asi kiiruses? Sest geograafiat tead sa minu teada minust paremini.
Jama see, et hakkab kordama ja nüüd pole enam pinget mängida:(
Aga 12. siiski püüdmatu kõrgus - põhjuseks just see, et mingi lollusega saan kiirustades ikka hakkama.

Anonüümne ütles ...

ma jõusin 10 levelini kolmanda korraga, siis hakkavad lollused sisse tulema. Nt. ghana ja guajaana lähevad segi. Väikeste paikadega võib ka inglise keele tõttu segadust tulla.

Sipsik ütles ...

Mina vahel panin mingi meeltesegaduse tõttu Uruguay Mustale mandrile...
Kanaaju:)
Ja Iraan ja Iraak lähevad ka segi:)