pühapäev, märts 15, 2009

Kanastunud aju



Nonii, kanaaju kannab uhkelt ette oma tänase poeskäigu.

Olles väsinud, poes tunglevatest inimestest (mind ikka veel hämmastab kaubanduskeskustes sibliva kodanikkonna rohkus surutise ajal, kuigi majanduse taastamiseks on see vast vajalik) südamepõhjani tüdinenud (oli vaja kingitus osta ja olin sunnitud poodi minema, mis teha) ja näljast tigedaks muutumas, suundusin toidupoodi söögikraami ja muud vajalikku ostma.
Valisin ka soojade pagaritoodete letist suupärast, et kohe rooli jõudes närima hakata. Koduni ei oleks kuidagi kannatanud.

Niisiis, valin vajaliku ja laon kassalindile. Maksan. Seejärel suundun lillepoodi ja mossitan seal hea jupp aega, kuna enamus lilli on kas igavad või lihtsalt närtsimas. Ei taha jama ostma hakata ja plaanin veel kusagile lillelasse jõuda. Hetkel kummitab peas vaid soov autosse jõuda ja sööma hakata.

..... eeee...... aga kus mu toidukott siis on? Vaatan ühte kätt - ei ole. Vaatan teist kätt - siin ka ei ole. Mitte millestki ei saa aru. Natuke segaduses mõtisklemist, misjärel on selge, et peale kauba eest tasumist olin lihtsalt minema jalutanud...
Einohjah... Ok, igaks juhuks jalutan kassaderivi veelkord läbi, kuid loomulikult seal minu tavaari enam ripakil ei ole.

Tigedaks kah ei suutnud saada, liiga jabur oli. Totter irve näol, suundusin tagasi poodi. Täpselt samad tooted uuesti korvi ja jälle kassasse. Seekord jälgisin hoolega, et asjad ka kotti topiks ja koti kaasa võtaks.

Vähemasti sain roolis mõnuga hambad singi-juustu pikukesse lüüa. Nii ma siis kimasin daami kombel, sai hambus, mööda linna.

Vanadus hakkab iga päevaga ühe enam tunda andma, mis teha:)

5 kommentaari:

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Einoh, sa oled ikka lahe tsikk küll :D Midagi pole öelda. Kommentaarid on üleliigsed :D

Eve Piibeleht ütles ...

Sel päeval oli vist tähtede seis selline. Meil ei käitunud arulagedalt mitte ainult inimesed, vaid ka koerad. Arutasime õega õhtul tõsimeeli, et peaks talule uue sildi panema. Peata Kanade Farm näiteks.

Sipsik ütles ...

Kusjuures midagi selle päevaga oli jah. Nii mõnedki rääkisid veidi sarnast juttu. Ja lisaks nägin too öö õudusunenägu, mis tervele päevale pitseri jättis...

mama de montagne ütles ...

Minul oli esmaspäev ka veits kummaline. Aga muidu oli mu sõbranna sünna. No ma loodan igatahes et sa ei kulutanud topelt koguse asjade peale liiga palju, mina ostan poest vahel ka 1000 eest vms... siis oleks küll karm. Ja kas kassapidajad siis üldse ei tõsta kõrvale? Mis pood see selline on kus hajameelsetest tööinimestest ei hoolita :) Ma sinna ei läheks , endal ka ajupehmeid hetki vahel...

Sipsik ütles ...

Õnneks ei olnud varude täiendamise päev, siis oleks ikka hullumaja olnud:)
Mina arvan, et keegi järgmine sai lihtsalt õnnelikuks, leides juba ettemakstud tavaari.
Tegu oli Järve Selveriga:D