neljapäev, märts 19, 2009

Teine suur virin

Kobinate lainel jätkan. Kolmas virin tuleb vast nädalavahe paiku veel.


Täna virisen paavsti kallal.

Lugesin täiesti jaburat artiklit, millega võite tutvuda siin.

Ühesõnaga on teema paavsti avalduses, et võitluses aidsiga ei ole kondoomide jagamine Aafrikas lahenduseks. Ja et Vatikan soovitab haiguse piiramiseks seksist loobumist.
No kas ei ole mitte heureka hetk???

Kui uudist nähes appikarjega viite V-le saatsin, tuli julm, kuid antud kontekstis kahtlaselt täppiminev vastus: "Nojah, eks ta ole. Ilmselt on tegu vilunud pihkuri ja muidu variseriga. Ehk mäletad, paar nädalat tagasi oli uudis, et kõige agaramad netiporno (sh. kõige räigema) kasutajad elavad USAs kõige konservatiivsemates osariikides..."
Ma üldse mitte ei kipu vaidlema...

Kuidas ometi saab selline mõjuvõimas isik millegi nii arulagedaga välja tulla? Isik, keda kuulavad ja kummardavad miljonid, mistõttu tema sõnade kaal võib olla ettearvamatu ükskõik millises küsimuses. Kui tegu on niivõrd suurtele massidele vaimseks isaks olemisega, tuleks oma väljaütlemistes olla küll äärmiselt ettevaatlik.

Kas auväärt papp tõepoolest arvab, et aidsihaiged seal kaugel soojal mandril jätavad seksimise? Heidavad oma instinktid kõrvale, kuna imeliku särava mütsiga tüüp soovitab nii? Kamoon, nii rumal ei saa ju ometi olla...
Karm tõde on see, et ega nad saagi aidsi tõelisest tähendusest alati aru. Ja kohe kindlasti ei jäta nad oma instinkte kõrvale, sellest saab ka laps aru.

Ok, oletame nüüd, et nunnad/mungad, kes seal praegu ränka selgitustööd teevad ja kondoome jagavad soovitusega neid kasutada, hakkavad edaspidi ütlema: "Teate, tegelikult ärge üldse seksige". Nii, oletame, et nad võtavad seda ka kuulda. Ja ütleme, et jätavad kes 20, kes 50, kes 500 korda seksimata. Aga 21. või 51. või 501. korral löövad instinktid üle pea ja nad alluvad oma vajadustele. Sellest täiesti piisab nakatamiseks...
Kas poleks aga parem kui nad küll alluvad instinktidele, kuid kasutavad sealjuures kondoomi? Mida nunnad/mungad eelnevalt pihku on pistnud? Ja edaspidigi teavad, et võiks püüda seksist hoiduda kui kondoomi käepärast pole, kuna nii on kõigile parem? Ja vabalt võtta ja seksida, kui kondoom peal?
Njah... olgem ausad - ise nad neid kusagilt otsima ei hakka ja pole selleks vast võimalustki. Seetõttu on ainumõeldav neid neile jagada. Niipalju kui võimalik.

Muidugi saab papp rääkida, et seksitakse vaid järglaste sigitamiseks jne, kuid kõike ei saa ju alati vaid enda mätta otsast vaadata, kuna teised ei vali tsölibaati (ja sry, ei vali ka paljud kirikutegeleased, kui kooripoiste skandaale meenutada). Eriti juhul, kui oled arvamusliider.
Sry, vana, kuid selles küsimuses oled sa silmi kinni pigistav ignorantne vanamehenäss. Niiiii idiootliku väljaütlemisega maha saanud et....

Kohutav kui tigedaks mind selline pimedusega löödus ja sellega laiamine teeb. Minu meelest läheb see vägagi samasse klassi hiljuti uudistest läbi käinud lesbide ravimise probleemiga LAV-is, kus teatud grupp meesolendeid on veendunud, et lesbilisust saab ravida lesbide vägistamisega. Oojaa, nõustun, peale vägistamist muudavad nad raudselt meelt ja hakkavad mehi eelistama. Niiiii mõnna kogemus ju...

Natuke hakkas kergem, et sain plahvatada. Aga pagana raske on näha, et sellist jama suust välja aetakse. Ja üldiselt olen ma vägagi leebe igasugu väljaütlejate suhtes, kuid see ületas mingid piirid. Väga.

Huvitav.... kas lähen nüüd tuleriidale?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

jah.

Sipsik ütles ...

:DDD
Nõiapõletamine alga!

Anonüümne ütles ...

Mind pole selle mehe suust tulnud nõmedused kunagi imestama pannud. Piisab vaid talle näkku vaadata ja kõik saab selgeks.

kaasketser-Draamakuninganna

mama de montagne ütles ...

Ullme, ütleks selle peale. Ei saa mainimata jätta, et ka muud kolmanda maailma veendumused seoses naiste seksuaalsusega tulid siin meelde--- ja see kõik on pärit kui kiviajast.
Paneb imestama hoopis see, et sellist infot trükitakse. Ilma retsenseerimata? Või vabandamata, et noh, vaadake, paavst ja nii, ta ju ise ei seksi...

soodoma ja gomorra ütles ...

no taevasse sa kindlasti enam ei mahu:)

Sipsik ütles ...

Taeva ja põrgu teemal kunagi onuga arutledes teatas viimane, et "aga põrgus ongi parem, vaata kui soe seal on:) pole vaja kallist tuusikut ega miskit" ;D