teisipäev, jaanuar 05, 2010

???

Mu valge röövloom armastab hirmsasti radika peal magada. Aga ta vaeseke ei mahu sinna hästi - litsub end õhukeseks ja poeb aknalaua ja radika vahele ning püüab seal siis tasakaalu hoida, üks koib ripakil. Ja kui sügavamalt uinub, kukub hetke pärast suure kolakaga ning ehmunult maha.
Tahaks teda aidata ja meenus, et kunagi oled näinud pilti miskisest atribuudist, mille abil kassid saavad radikal magamas käia.
Olen püüdnud guugeldada kass+ase+radiaator jmt, kuid ei anna tulemust. Väljamaalt leian, kui otsin cat+bed+radiator niiiii palju erinevaid vasteid, et anna aga olla. Aga kas ka meil kuskil sellist asja saada on? Ma nimelt ei telli kuskilt välismaa netipoodidest asju ning vaid ühe toote pärast oleks suht nüri seda alustada/sellesse süveneda.
On keegi kusagil Eestis säärast toodet kohanud?

18 kommentaari:

Helina A. ütles ...

Kohanud ei ole, aga tasuks uurida mingitest suurematest loomapoodidest. Äkki Bosse loomapood või siis Hortese aiandis müüakse ka igasugust loomadele mõeldud nänni.

Eve Piibeleht ütles ...

Eesti loomapoed on nii haleda ja kalli valikuga, et sinna pole mõtet minnagi. Kunagi, kui koerte käppade puhastamiseks mõeldud lappe otsisin (on sellised olemas, niisked vaakumpakis lapid), oli mul lõpuks hing nii täis, et lubasin äärepealt hakata lemmikloomakauba maaletoomisega tegelema, kohalik valik oli nii ajast ja arust.

Helina A. ütles ...

Ma ei saa ikkagi aru, miks lihtsalt vaatama ei võiks minna? Horteses müüakse nii sürre asju loomadele, et miks mitte ei võiks näkata?
Ja poodides on enamus asjad mõttetult kallid!

Anonüümne ütles ...

kui selline karvane asi suht suurelt su radika peal on, siis arvesta, et saad tuppa ka vähem sooja. Radikapealne osa peaks olema selline, et soe tuppa pääseks. Nt ainult traadid vms millega ta sinna kinnitub

miisu ütles ...

Telli e-bayst või küsi delfi lemmikloomafoorumist, minu meelest oli seal kunagi sellest atribuudist juttu.

Sipsik ütles ...

Eks peab jah uurima natuke siinset valikut sellise pilguga (siiani pole märganud aga pole ka põhjalikult uurinud), kuid tõepoolest, meie kaubandusvõrgus on kõikvõimalik loomastuff ikka eriti haige hinnaga. Kasvõi kõige tavalisemad magamispesad loomadele maksavad palju palju koidulaid, veebis aga vahid hinnaga 5 naela tükk, eksole.
Amazonis nägin küll müügil olevat ja küllap on ka Ebays, kuid siis peab hakama uurima kas äkki koos saatmisega taas mõttetult kalliks ei lähe. Või siis haakida end kellelegi sappa, kes miskit nagunii tellib ja siis tellimust jagada:)
Aga anonüümsel on selle sooja koa pealt õigus - eriti hea oleks ainult traatidega (see, mille pilti kunagi kauges lapsepõlves nägin, oligi säärane), kuid kui sellist pole, käraks karvane ka hästi:)

mama de montagne ütles ...

Ma aeg-ajalt tellin amazonist (nii-com kui .co.uk). Sealt riideid, saapaid ja kellasid ei saa tellida, aga äkki sellise asjaga saab. Saatmisega tuleb ikka soodsam, eriti kui 5£ tükk.
Viimati tellisin endale DVD .co.uk-st - maksis 4£ saatmine 5£. Jumala ok hind mu meelest.
Vaata välja ja saada mulle link?
PS plaanin Helsinkisse ka minna. Kui seal mõnes poes silma hakkab, annan teada. Aga skandinaavia valik on mu meels samasugune nagu siin Bosses. Vahel muidugi joppab, sest on suurem turg :)

Anonüümne ütles ...

Äkki mõni osavama meistrimees meisterdaks traadist ise sobiva atribuudi?:)

Sipsik ütles ...

Ohh, nüüd vähemasti tean kelle poole pöörduda kui tellimiseks läheb:) Saab ühitada. Aga tõnäoliselt mitte enne kui tööle lähen... Poleks mõistlik. Enne aga hea turgu ja võimalusi teada:)

Ja muidugi oleks eriti super kui keegi oskaks piisavalt tugeva säärase asja ise oma kuldsete käekestega valmis meisterdada...

Malignus ütles ...

Kellasid saab ikka amazon uk-st tellida:) Olen seda teinud ja kannan siiani:) st ei ole vaid minu meelepett - ka teised on näinud.

Minu kassi ilmselt mingi voodi siin ei aitaks - ta lihtsalt lõhuks selle mängleva kergusega ära. Oma massiga;)

Sipsik ütles ...

No KUI raske see elukas siis veel on??? Minu omad on mõlemad 5kg ringi - suured mõlemad, samas kõike muud kui paksud. Lihtsalt ilvese kondiga.

Aga neid atribuute on erinvale kaalule:)

mama de montagne ütles ...

Siiani pole minul lastud tellida, ilmselt on siis küsimus teatud brändides mida Eestisse ei tohi tuua. Mingi import policy. Nii et korrigeerin - mina ei ole saanud enda välja valitud tooteid tellida.

Anna aga lahkelt teada Sipsik, kui läheb tellimiseks.
Just täna tellisin sõbrannale suure mänguasja tema väikesele lapsele. Tuleb 2 nädala pärast.

Sipsik ütles ...

Jap, tänud, annan:)

miisu ütles ...

No ebayst tasub küll tellida, alati soodsam ja mitmekülgsem valik, kui meil siin. Ka koos saatmisega. Kõike saab tellida ja tuleb kohale ka, lihtsalt saatja võib kaubaks muu asja märkida :)
Kelladega võib siis probleem olla, kui tegu vuhvliga.

mama de montagne ütles ...

Uurisin seda asja veel - maaletoomise probleem on siiski. Nii et ei pea olema isegi vuffel - vaid peab omama konkreetset maaletoojat (nagu DKNY, cK jne).

Anonüümne ütles ...

hmm... ma just pildi pealt vaatasin esialgu, et vaat kui lahe! mul samasugune karvane lambanahamoodi asi ja pesukuivatusrest... ja te räägite miskitest spets asjadest :) resti ostsin kunagi koduextrast (vms. selline pood)ja maksis umb. 100.- kopikatega. a võin enda oma ära anda, seisab niisama. korter nii pisike, et pole ruumi üles riputada.

Malignus ütles ...

Peale kummalisi katseid kassi kaalule sundida suutsin ta siiski ära kaaluda (küll enesega koos, liites ja lahutades:P) - tegelane on 8-9kg. Täpset ei oska öelda, sest mu kaal on selline mehhaaniline tegelane ja see võimlemine seal peal ei mõju täpse kaalu kindlastegemisele teps mitte hästi:) Ja tema puhul on selge - tema on korpulentne noor daam:) Stressisöödik (surudes maha oma seksuaalset frustratsiooni kompenseerib ta seda söömisega).

Sipsik ütles ...

PÜHA MÜRISTUS:D:D:D