pühapäev, aprill 23, 2006

Kass


No midagi pole teha, see loomake lihtsalt on mu elus nii olulisel kohal ja see fakt kohe paneb kirjutama.

Enamasti on nii, et kui saadakse laps, siis mingiks perioodiks ei eksisteeri ka muidu kõige mõistlikemate maailmas enam suurt muud kui laps ja temaga seonduv. Kuna minul pole veel aga õnnestunud ühtki last sünnitada, siis minul selle lapse kaka ja hammaste jutu tühimiku täidab mu kass:) Igaühele siis oma:)))

Kuna ta täna on jälle selline armas miilu ja norib head-paremat, siis mõtlesin veidi tema söömisharjumusi kirjeldada.

Tegu siis sellise huvitava loomaga, kes on gurmaan! No täielik lausa. Ei sobi talle mingi suvaline toit, seda söö ise. Ok, kassikrõbinad peavad muidugi pidevalt ees olema ja kaks korda päevas (hommikul ärgates ja õhtul koju saabudes)tullakse vastu saba püsti ja häälitsusega "kurrrrr!" ning pidevalt üle õla kiigates meelitatakse sind esimese asjana kööki konserviampsukest andma. Seda saab küll vaid killukese, muidu läheb äkki paksuks kah veel! Selline tavatoit aga, mida ise sööme, see härrale ei kõlba. Nuusutatakse ja vaadatakse solvunult.

Küll aga huvitavad teda maasikad, viinamarjad, banaanilaastud, Raffaello, õlu, kirsijogurt, juust (kaasa arvatud nii valge- kui sinihallitus). Veini võetakse kah käpakest salaja sisse kastes ja siis limpsides. Ja suureks lemmikuks on eestlaste rahvustoit kama... Ahjaa, friikartul ja pistaatsia pähkel on kah sõbrad.

Magatakse ka kõik oksad laiali. Seega turvatundega on kõik ok. Magamisest siis paar stiilinäidet kah:
Magamiseks eelistab oma 3-kordset tornikest
Väike tualett vahepeal...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

appi kui armas!!!!!!!