kolmapäev, juuni 21, 2006

Eksamihirm

Nonii, aina lähemale jõuab siis teooria-/ ja loodetavasti ka platsieksami aeg...
Kuna toimuma saab see juba järgmisel nädalal, siis otsustasin täna teooriat õppima hakata.

Masendav kui totakaid küsimusi ikka on! Ja samas on selliseid, millest ma grammi eest ka midagi ei tea... Tuleb siis ikkagi LE läbi lugeda, pole siin midagi loomulikust intelligentsist ja praktika käigus omandatust... Näiteks selline küsimus:
Millised võivad olla tagajärjed mootori ülekoormamisel?
A-Detonatsioon.
B-Löökkoormus jõuülekandes.
C-Veojõu vähenemine.
Ma kohe tõepoolest ei tea seda ilma õppimata.... Pakkusin kõiki kolme varianti ja see oli õige vastus, kuid koba peale. Aga sarnaseid on ju veel...
Ja selliste harvaesinevate märkide kohta on ju ka küsimusi ja loomulikult pole mul nendest aimugi. Aga selged peavad nood ju olema, kuidas muidu reageerida kui need reaalses liiklusolukorras ette tulevad.
Nii et minu jaani-nädalavahe läheb vist hoopistükkis õppimise tähe all:)

Masendav ka see, et sel nädalal pole ühtegi korda sõitnud ja eelmisel nädalal vaid üks kord. Tuleva nädala alguses saab siis kaks korda platsile mindud ja siis tuleb eksamiga maha saada.. Võiks ju saada, mis seal ikka jalga väristada! Samas aga tunnen ju ennast ja tean, et see, et siiani on plats hästi õnnestunud, ei anna mingit garantiid. Sest siiani ei sõltunud mu pingutustest midagi ja sain suht külma närviga neid manööverdamisi teha. Eksamil aga sõltub ja kardan et seal hakkan liigselt pingutama ja siis läheb metsa.

Oi kuidas ma juba soovin et see oleks kõik õnnelikult möödas! Linnasõitu ma miskipärast väga ei pelga, kuigi eks see enesekindlus ole üks paras lollus. Aga nii unistan juba ajast kui load käes ja oma suksukesega ringi kruiisida võin:D

2 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

Noo jahh....
Sa vist veel seda sõitu nende kaamerate ees ei tee vist, või mis? Mis sa siis pabistad.
Igastahes VARBAD KRUSSSI JA JALAD VÄRISEMA soovides siit koaala maalt.
Капйтан Трумм ;)

Sipsik ütles ...

Ehh, kaamera variant mulle meeldiks! Siis saan vaidlustada kui eksamineerija mõne oma lolli suva järgi tegutsema peaks. Neil ju ka nii, et üks tahab ühtmoodi, teine teistmoodi ja praegu on igal juhul temal õigus, siis aga saaksin vaidlustada.
Aga jah, see kaamerate teema hakkavat kehtima 01.01.2007