esmaspäev, september 11, 2006

Veemõnudest

Lootsin siis ennist, et nädalavahetus saab olema plaanide kohaselt ütlemata lõõgastav... Siit moraal - ära tee alati nii palju plaane ette! Kõige õnnestunumad on ikka spontaansed ettevõtmised, miks ma siis sellest midagi ei õpi ja ikka kuude kaupa plaane ette armastan teha???

Nimelt oli juba ammuilma plaan minna just sel nädalavahetusel Jurmala veekeskusesse. Lihtsalt ajaliselt klappis kõige paremini. Jurmalast siiani väga head mälestused ja no seal oli ikka tõsiselt asjatamist! Tuubidel uljas allakihutamine erinevates torudes, kokteilidega basseinis olevates voodites lamasklemine, hirmkiire laskumisega torud ja muu fun. No meeldivad mulle kangesti veekeskused, mis teha!

Ööbimisvõimalusi interneedusest piiludes siis avastasin, et no paganas, just see nädalavahe Jurmala veepark kinni… Oehh…..
Noh, mis teha, lepliku inimesena leppisin siis Pärnu veepargiga. See ka vägagi vaffa koht, Eesti omadest parim ja Serenast kõvasti etem.
Oli plaan siis pühapäeva hommikul sinnapoole teele asuda. Laupäeva õhtul kodus igavledes külastasin ma-ei-tea-mis-ajendil siis nimetatud asutuse kodukat ja mis ma avastasin? Just see nädalavahe Pärnu veepark suletud. No palju võib??? Poleks ma vaadanud, oleks pühapäeval tobeda näoga, rätik näpus, seal ukse taga kolistamas olnud…

Siit moraal – ära plaani!
Oli kavatsetud veemõnudega tegeleda ja kuna endal seda võimalust polnud, sai hoopis surfareid vaatamas käidud. Meeletu tuul oli ja kui tavainimesed selle peale nina kirtsutavad ja end toas soojas hoiavad, siis surfaritel seevastu silmad säramas ja ronivad vette meeletute lainete vahele möllama…. Huhh! Hullud! Et siis ise veemõnusid ei saanud, pildistasin hämmastusega hoopis teisi…








Kommentaare ei ole: