reede, juuni 17, 2011

Kakaaja krassaavitsa

No kas ma mitte ei näinud eile õhtul enne tuttuminekut tõeliselt hea välja:)

See va kõrvavalu ei andnud ju kaks päeva järele, eksole. Valuvaigisti vaid aitas nende hirmsate valusööstude vastu, mis kõrvast põsesarna, kulmuluusse ja kuklasse kiirgasid. Selliste sähvatustena, et niutsu. Tööl aga niutsuda ei saa ja seal hoiatasin ette nii oma personali kui peakontori-pealikku, et aeg-ajalt ma kihvatan, paluks mitte tähele panna.
Ja kuna ma ei saa kauem kui üks päev näidata, et ma nõrk olen või kuidagipidi niutsun, siis pöördusin õhtul ema poole, kes kõrvavaluspets. Jumal tänatud, et ma seda temalt pärinud ei ole, huhh! Ja veelgi enam tänatud, et ta sel teemal nõustajana mul vaid telefonikõne või parimal juhul pai kaugusel.

Ema siis juhendas, et kui mul kõrvatilku pole ja apteeki kah ikka kuidagi minna ei viitsi/taha/nõustu-probleemi-eitades, siis tilgutagu ma kõrva sidrunheinaõli ja pangu pehme rätik ööseks kõrvale. Sidusin siis elegantse lehvikesega rätiku kõrvale, selle alla sidrunheinaõlitilgad ja vatitopp ning pugesin teki alla. Öö läbi sähvis ja uni oli katkendlik, kuid miskil ajal poole öö peal tundsin, et ei suuda enam seda agregaati oma kõrva vastas taluda ja lükkasin selle ära. Valu oli üllataval kombel vähenenud ja magasin hommikuni suht õndsa und:)
Täna on vaid vast kümmekond või paarkümmend sähvakat käinud ehk siis hakkab juba täitsa looma:)
Aitäh emmele:)))

5 kommentaari:

-cinnamonmint- ütles ...

Soe aitab ka. Nt soola soojendada või geelikotti ja panna kõrva taha.

Evelyn ütles ...

Kui Monal keskkõrvapõletik oli, ütles arst et mitte mingil juhul midagi kõrva tilgutada ja kompressi peale panna...
kirjutas hoopis sissevõetavat rohtu, lisaks valuvaigistid ja mõne päevaga oli asi korras. MINE ARSTI JUURDE! mis sa hull inimene kannatad valu! mine tea, millega see niimoodi lõpeb...

mama de montagne ütles ...

Kusjuures minul oli väiksena alatihti keskkõrva põletik. Ja nüüd sel kevadel oli mul sama jama - kõrv valutas! Täitsa palavik ja puha.
Mina soovitan samamoodi - MINE ARSTI JUURDE! Mul oli nimelt see, et tänu allergilisele nohule oli asi edasi arenenud kõrva (!), ja ma tegin läbi umbes 2-kuulise antibakteriaalse kuuri. Ja noh, paar lugu oleks veel rääkida. Aga need rohkem laste lood!
Loodetavasti tunned end ikkagi hästi tänaseks, aga ma ütlen. Ära kannata seda valu, tee midagi! .):):)

Malignus ütles ...

Kordan eelkõnelejaid - arstile ja ruttu!

Aga siin on üks nimekaim oma tähtpäeva pidamas - http://taheke.delfi.ee/taheke/miskeskus/pildid-sipsiku-sunnipaev-tartu-manguasjamuuseumis.d?id=48202603&pictureID=48211529 . Et kooki ja kohvi tuleb siis ikka manustada:)

Sipsik ütles ...

:D:D:D:D:D:D:D:D
Püüan nüüd siis meelde jätta, et 11.juunil on nimepäev:D:D:D Väegadi lahe iseenesest ja järgmine põhjus kooki teha:)))
Ehk siis tänud:D

Aga kõrvateemadel - õnneks justkui imeväel see sidrunheinaõli mõjus... Ma väldin ju arste ja medikamente niipalju kui võimalik, seetõttu nii rõõmus olengi. Aga jah, oleks see jama pikemalt kestnud ehk siis ei oleks üle läinud, oleks arst vist tõesti lahendus olnud. Sest see valu oli ikka kole küll...