reede, jaanuar 04, 2013

Mida toob 2013?

Eksole ju, ikka huvitab, mida toob uus aasta:) Vahelduseks kõikvõimalikele Mangidele, Pauksonitele ja muudele tegelastele siis ka lühemat sorti ennustus alanud aastaks. Marissa blogist pätsatud:)

Ehk siis uuelt aastalt saad seda, mida kirjeldavad 3 esimest silmahakanud sõna:) Anna teada ka mis said!

Minul tulid MONEY, FREEDOM, POWER. Hmm... Toredad asjad kõik, kuid minu jaoks freedom ja money ei käi kuidagi kokku... Ok, raha annab küll mõnetise vabaduse ja võim/jõud ka, kuid enamasti nood kaks on siiski vabadust välistava iseloomuga.
Ja noh, eks pehmemaid (aga see-eest ilusamaid, nagu nt love, happiness, friends jne) väärtusi on siiamaani niigi ise loodud ja loob ka uuel aastal siis ise edasi:) Siinne ennustus aitab papi, vabaduse ja mõju osas:D

10 kommentaari:

Sipsik ütles ...

Nonii, sundisin Vanameest kah testi tegema ja temal tulid FUN, HUMOUR, HEAL (ei näinud sõna lõppu, terve oleks olnud HEALTH). Et siis mina teenin raha ja tema lõbutseb??? Tore aasta saab meil olema:D Aga igatahes ta leidis, et see minu rahateenimine saab tema jaoks kaheldamatult humour olema:D Näis-näis:D

soodoma ja gomorra ütles ...

LOVE-MONEY-EXPERIENCE.

ma ei tea, kui palju sinna ruutu kokku sünasid peidetud on, aga korra käis peast läbi, et ehk oleneb selle tulemus ka inglise keele oskamisest.

Sipsik ütles ...

Kindlasti oleneb:) Kuigi ma enda arvates loen inglise keelt päris vabalt, siis olen enam kui kindel, et ega ma kõiki sõnu kindlasti ära ei tunne.
Ja ka sellest oleneb kes kuidas vaatab. Mõni vaatab ainult horisontaalis, mõni ka verikaalis. Kas on ka diagonaalis, pole mina isegi veel vaadanud mitte.

Sipsik ütles ...

Aga Sul, Soodoma, tuleb selle järgi kohe suurepärane aasta:D On kõike, mille ühiste nimetajate alla minusugune koondaks kõik oma vajadused:)

Evelyn ütles ...

kus on kirjas, et MONEY tähendab seda, et sa ise selle teenid? Vanamees teenib ja sinul lihtsalt on :)
Kuid, kuid - ka sinu järgmise aasta sissetulekud on ju korralikuks plaanitud :)

ingel ütles ...

Money - intelligence - (lust) - love.

See eestikeelne "lust" kulub ju ka igal ajal ära. Mina olen rahul! :)

Heli ütles ...

One-friend-freedom
:)

sesamy ütles ...

Oi, aitäh :)
LOVE-HAPPINESS-HONESTY :)
Sobib!

Sipsik ütles ...

Ef, vot see on hea suhtumine:DDD Selle jätan kohe kõrva taha:)
Ja noh, kui on nii palju kõikvõimalikke plaane ja soove/kavatsetud väljaminekuid, siis tuleb ju ka oma sissetulekud korralikud ära plaanida:)

Aga jah, ilusad aastad selle järgi meil kõigil siin tulemas:D Sellised horoskoobid sobivad, ei mingeid jamasid ja muresid:D

Mari-Liis ütles ...

Nii tore horoskoop:) Love-Honesty-money. Ilusat uut aastat Sulle!