kolmapäev, august 14, 2013

Purskab

Paljud on palju-palju pühendunumad tähistajad-lapsevanemad kui mina. Tähistatakse (eriti esimese lapse puhul) esimesel eluaastal iga kuu sünnipäeva ja küpsetatakse kooki, vahel käivad lausa külalised jne.
Mina olen aga puhta ludri. Pole ühtegi minisünnipäeva veel tähistanud. Ok, kui 5-kuuseks sai, siis sattusime olema samal päeval jälle restoranis söömas ja eks siis sai lihtsalt välja öeldud, et "nüüd on Väikemehe 5k sünnipäev", kuid sellega asi ka piirdus.

Sedakorda aga, kui tegemist poole aastaga, sai see juba enne õhku visatud ja seetõttu täiesti taotluslikult koogilaudki kaetud. Isegi kingitus oli vanavanematel olemas :D Muidu ikka ostad miskit ja pistad pihku, nüüd aga läks sünnipäevakingina arvele :)

Mul ka parem tunne - on ikka vähemasti korra ametlikult minisünnipäeva peetud enne aastaseks saamist :) Muidu olen ma ikka see täisaastatele rõhu panija.

Igatahes... kuna küünalde arvu koogile panna ei osanud (1 küünal pooleks teha või? 6 ka nagu natuke veider), läks loosi hoopis tordivulkaan. Väikemehel oli üllatust kui palju - tükk aega vaatas üksisilmi, et misasi see veel on... Purskab ja pläriseb.
Kui purskamine vaadatud, läks Väikemees pärast pikaleveninud ärkvelolekut koheselt tuttu ja meie teised asusime koogiga maiustama :) Õiglus missugune :D

4 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

Lihtsalt väga ilus!

Evelyn ütles ...

sa näed väga armas välja :)
väikemees mudidugi ka:))

sesamy ütles ...

Palju õnne! See lapse sünnipäev (sünnikuupäev) saab mingil määral eluaeg sind saatma, alles hiljuti ma mõtlesin: näädsa siis, mul on nimepäev ja mu vanem laps saab 24 ja pool (oli siis 24 juuli)...

Sipsik ütles ...

:)))
Tänud-tänud :)

Ja see on vahva, kui number saadab :) 13 kuupäevana on mulle alati meeltmööda olnud ja häid elamusi pakkunud :)