esmaspäev, oktoober 02, 2006

Pulmade ootel

Hiljuti sain teada, et titepõlvest peale parim sõbranna hakkab mehele minema:)
Nooh, pulmad ju ikka vaffa värk ja saab pidu ja ilusaid kleite kanda jne... Oot-oot! Ilusaid kleite? Deem! Sõbrants ju küsis, kas oleksin nõus olema tema pruutneitsi lisaks tema kahele õeraasule...
Ok, mõtlesime siis pruutneitsid omavahel, et teeks klassikat ja teeme ühesugused kleidid:) Sellised ilusad ja samas natuke seksikad ja millega saab ka hiljem käia:) Samas kehatüüpidelt suht-koht erinevad, kuid tahame ju sama värvi ja sama tegumoodi.

Nonii, arutelude tulemusel selgus, et tegumood ja värv on kergelt leitavad, raskem on leida kleiti. Kaubandus on täis tobedaid litritega kleite, millel otstarve täpselt üheks õhtuks.

Ok, siis moeateljeesid läbi kammima:) Kusagil vajalikku lõiget ei ole, käte ja jalgadega seletades siis selgub, et jah, saab küll teha, kuid maksab 2000eek+riie (ja hea riide puhul maksab arvestada minimaalselt +1000eek). Brr! Kleidike, mida hiljem suvel kanda ja min. 3 kilo? Ärge tehke nalja! Selle kleidiga saaks vast isegi hakkama, kuid pole ka väga kindel ja kolme kleiti ise ei jõuaks.

Seega algas paaniline õmblejanna otsimise periood. Kõigile, kellega kohtusin, esitasin sama küsimuse - kas tunned head õmblejat. No paistab et eriliselt haruldane kaup! :D

Lõpuks siis kohtusin ühel moeshowl noore moetudengiga, kes oli nõus meile kleidid tegema ja leidis ka, et lihtne lõige ju. Ja raha ei taha ka palju saada... Tõestuseks näitas mulle enese seljas olnud kleiti, mis oli valminud samal päeval. Igatahes riskimist väärt!

Nüüd siis täna läheb kibekiiresti veel kanga valimiseks ja siis saab asi töösse minna. Ja paari nädala pärast on siis loodetavasti meil 3 ilusat pruutneitsi kleiti käes:)

Loodame igatahes parimat.

2 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

Asooo... Ja ma mõtlesin, et sina hakkad abielluma....

Sipsik ütles ...

Ei veel:)
Korra juba proovitud, enam ei kiirusta:)))