neljapäev, oktoober 12, 2006

Tüdrukuteõhtust
















Oehhh.....

Juubee keeruline aeg hakkab otsi kokku tõmbama. Lisaks tööalastele ülikiiretele/keerulistele aegadele + üritamisele ka trennis ja prantsuse keeles käia on ju sõbranna pulmade ettevalmistamise aeg. Kleiditeemad ja loomulikult tüdrukuteõhtu! Salakoosolekud, sõbrannade kontaktide väljanuhkimised, et kampa kokku saada (tead mõne puhul vaid hüüdnime, nägugi ei tule ette:)) ja pidevad tagasilöögid erinevatel teemadel.
Ei tohi ikka oktoobrisse abiellumist planeerida, keeruline on ju! Suvel soojaga kama kaks, praegu tuleb aga arvestada et pruuti enne pulma ära ei külmetaks;)

Ok, õnneks läksid ettevalmistused siiski õnnelikult ja eile õhtul oli teema käivitamine.
Esimene mure oli aastane laps ära organiseerida. Issile ei saanud anda, issil oli poissmeeste õhtu. Leidsime võimaluse laps pihta panna ja vanavanemad kaasosalisteks teha.

Järgmiseks saatsime politseinikud pruudile ukse taha. Eesmärk oli, et politseinikud ajavad mingit juttu ja organiseerivad tüdruku politseiautosse (loodetavasti on see tema esimene ja viimane sõit politseiautos!), mis siis sõidab pool kilomeetrit eemale, kus ootame meie limusiiniga:)
Limu juurde jõudes pani politsei ka vilkurid tööle - jube vaffad poisid ikka! Poisid olid nii armsad ja kaasamängivad, et tegime neile ka kinkekorvi, kuhu head-paremat nosimiseks + lasteshampused + tund varem küpsetatud muffinid panime:) Politseipoisid olid nii siiralt liigutatud:)




"Ohver" tuuakse kohale;)







Limu oli väga lahe! Reeglina pole ju võimalust/asja limuga sõita, seega eilne oli täpselt õige hetk! Nahksisu ja telekas ja pokaalid (olime varunud hulgim vahuveini), peegel laes jne:) Ise riietasime end üleni musta ja varustasime end sabade ja sarvedega (olime saatanad, kes üritavad pruuti enne pulmi veel halvale teele viia). Pruudi tegime seksikas (loe: litsakaks) medõeks, kelle asi oli kondoome müüa. Mõni sai "ärarääkimiseks" ka lilleõie kaasa, lisaks võis julguse saamiseks suurest süstlast vahuveini rüübata:D

Pildil: Kata salongi tavaariga sisustamas

Sõit kulges esialgu läbi pruudi elukohtade - sünnikodu, praegune eluase ning Kuldala elurajoon, kuhu noorpaar kohe varsti sisse kolib.

Hiljem sõitsime kesklinna, kus siis mingite hetkede tagant limu peatus, seest hüppas välja kari saataneid ja üks medõde ning kukuti mehi ära rääkima. Eestlased olid suht häbelikud, ainult mootorratturid olid kohe nõus kaasa mängima:) Ok, mõned siiski veel. Välismaalased olid nii ja naa, kõige altimad olid venelased:)

Algselt oli meil plaan peale limusõitu istuda tünnivanni, mille avalikku kohta üles tahtsime panna. Ilmad aga siiski liiga muutlikud ja pärastine külmetamise oht. Seega asendasime selle plaani soojas ruumis oleva vanniga.

Kui Viru tänaval äritsemise lõpetasime, viis limu meid edasi KalevSpa privaatsauna. Jõime ja näksisime seal ja esitasime pruudile kõikvõimalikke (ka piinlikke) küsimusi, millele tuli ausalt vastata. Kusjuures õnnestus hotelli fuajees ka ühele muldvanale soomlasele kondoom müüa!














Lõpetuseks läksime kluppi. Klubis olid mingid veidrad mehed, kes muudkui suure kaarega meile kõike välja tegid. Ringide viisi. Tegime nad ikka vist päris tühjaks...
Minu lemmikuks osutus kokteil nimega Sex on the Beach - jube hea!

Õhtu jooksul oli teenistus kondoomide jmt müügi pealt nii 1500 eegu ümber - üldse mitte paha!

Mina kui väsinud vanainimene tulin teistest mõni tunnike varem ära, teised jäid veel möllama ja nii mõnigi väitis hommikul, et pole veel päris kaineks saanud... :)

Kommentaare ei ole: