teisipäev, jaanuar 30, 2007

Kihlus


Noh, mu pere, nüüd siis põrutavat lugemist kah.

Küsisin luba sellest ka siin kirjutada, et te samuti võimalikult operatiivselt väga kaugete lähedaste tegemistega kursis oleks:)

Lugu selles, et Anneli ja Urmas on kihlatud!!!

Juhtus see Anni sünnipäeval, metsas telgis külitades... Peale 23km-st mägedes matkamist...
Eks Urmasel oli asi natuke ikka plaanitud kah, sõrmust niisama metsast ju ei leidnud:)
Pressisin välja, et pulma saab tõenäoliselt Eestis, vaevalt me terve suguvõsaga Austraaliasse jaksaksime reisida, kuigi see oleks iseenesest kindlasti tõeline elamus...
Et siis nüüd on mida oodata! Lisaks pole noorpaari juba mitu aastat silmast-silma näinud...
Ühed oodatud pulmad sai ära nähtud, nüüd siis peale austraallaste veel üks sõprade paar, kelle pulma tahaks varsti saada... :D Ootaks lähiaastatel siis kahte pulma vähemalt. Tegudele, mu sõbrad!

7 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

ehee, muudkui ]hutad teisi abielluma aga kuda esmajoones sinu endaga oleks?

Sipsik ütles ...

Noohh.... Ütleme nii, et mul läheb sellega ikka üksjagu veel aega:) Ja mina olen seda ju juba teinud, nüüd teiste kord:)

BigBlackCat ütles ...

Tuletan meelde, et see mees, keda sa hirmsaste tagant utsitad, on seda ju samuti korra juba teinud, nagu sa ise väga hästi tead. Nii et selle tema korraga läheb veel vähemalt samapalju või veel rohkem kui üksjagu aega. Kui ikka väga pulma tahad, tuleb sul endal see nali ära teha.

Anonüümne ütles ...

Muide, suurmustkiisu, ise oled sa ju seda meelt, et kui abielluda, siis võiks seda teha suhte algusaegadel... (ja see on täitsa tõsi, siis on tunne hoopis teine) Aga mida aeg edasi, seda kaugemale see algusaeg ju teile jääb ;)

Sipsik ütles ...

:DDD
Miskipärast mulle tundub, et seekord on ta palju õigema valiku teinud, seega paanikat ei tohiks olla, kuid jah, eks vist esimene kord hirmutas ära ja nüüd ettevaatlikum:)
Ehh, küll kõik paika loksub ja ma ei jäta unistamist:)

Sipsik ütles ...

Ja Efkule ka - eks ta muidugi rohkem liblikatega tunne ole, kui abiellutakse mitte liiga pika aja peale, kuid samas peaks jõudma veenduda, et panustatud on õige inimese peale ja selles saab siiski veenduda vaid ajaga...
Aga seda küll, et suurel mustal kiisul on kiisupoega vaadates loodetavasti need asjad ajas selguse juba saanud:)

BigBlackCat ütles ...

Noh, meie faas ei klassifitseeru enam suhte algusajaks ja sealt edasi juba erilist vahet pole, millal või kas üldse. Eriti pole selleks põhjuseks kiisupojad. Ma ei teagi, mis selleks põhjuseks olema peaks, kui juba on möödas see faas, kus jookseks kasvõi peaga vastu seina ja entusiasm purustab kõikvõimalikud (pisi)takistused.

Mina soovitan kõigil abielluda soovijatel teha seda enne laste saamist, sest pärast seda on käes juba tõeline argipäev.