reede, juuni 22, 2007

Jaan-jaan-jaan


Vahel kohe on nii, et midagi ei viitsi teha.

Natuke kahju ka sellest, et jaan sel aastal puhtal kujul nädalavahesse jääb. Kuigi tegelikult on see periood nagu iga teinegi, on kuidagi kujunenud nii, et jaani ajal õgitakse ja tarbitakse kõike rohkem. Pärast raske ja väljapuhkamata olemine.

Aga miskit pole teha. Eks homme hommikul taas masinale hääled sisse ja taaskord "vana hea armas" Tartu mnt rataste alla sättida. Ei, pärast seda käiku tuleb mõneks ajaks selle kandi suhtes küll paus tekitada - vaikselt juba üledoos kujunemas:)

Tegelikult küll Tartust mööda minek - Pangodi järve ääres ühel sõbral maja valmimisjärgus ja vaja ju liikusid teha:)
Ja tegelikult ma väga tahan sinna minna. Seal on äärmiselt ilus. Ja seltskond on tore. Lihtsalt täna on väsimus peal ja mõtlen et hoopis magaks selle nädalavahe maha. Aga tean et hullupööra hiljem kahetseksin.

Kuna homme võivad poed tühjad olla, tuli grilli- ja muu materjal täna ära osta. Jeerum mis poodides toimus... Alla pooletunnist kassasaba ette kujutada oli puhtakujuline lihtsameelsus.

Brrr!!!! Minu õudusunenägu. Aga hakkama sain, silmad piinast poolenisti veekalkvel, kuid üle elasin:)

Pühapäeval peaks viisakal ajal tagasi Tallinna jõudma, kuna preili M. saab 2-aastaseks. Oskas ikka õigel päeval siia maailma tulla!!!

Eile sai just preilnaga poes lasteosakonnas asjatatud ja üritasin siis kõrva(silma) taha panna mis võiks preilile huvi pakkuda (noh, sünnipäevadel ju ikka kingiteema kah:D). Võimatu! Tundus, et kõik pakkus huvi ja samas mitte midagi. Oehh... Olen selles vallas ikka nii äpu. Peab vist emmele helistama ja uurima mis last rõõmustaks:) Nukuvoodi, mis emmele ja mulle silma hakkas, tunduski emmele rohkem huvi pakkuvat kui preilile:) See istus pigem vormeli roolis ja kihutas sellega mööda poodi:DDD

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis puutub poodide sabadesse, siis tabas mind reedel ja laupäeval totaalne üllatus, kui läksin Ülemiste Rimisse. Poleks läinud, aga oli vaja. Olin valmis 1h kassasabas seisma, sest seal on tavaliselt pikad sabad - aga mis toimus? Kõik kassad olid töös ja kuskil polnud üle 2 inimese järjekorras!! Kokkuvõttes käisin poes oluliselt kiiremini kui ükskõik mis muul tavalisel nädalavahetusel. Kohe tore oli :)

Mona huvidest - talle meeldivadki paljud asjad ja vaheldumisi. Suure osa sünnipäevast istus ta ju oma uue ratta seljas, kiiver peas :) Selle viimase ärasaamisega enne magamaminekut oli ka tegu, muide. Ja õhtul pani kõik oma nukud-loomad suurima hoolega uude voodisse magama. Enne käis voodi süles ja otsis sellele head kohta - lõpuks tassis trepist üles oma tuppa. Vot nii.

Anonüümne ütles ...

Ja suur vaal on batuudi eest - seal sai üksi ja kambakesi karata. Ei teagi, kuidas seda transportida - tühjaks ei raatsi lasta, pärast tuleb ju jälle täis puhuda ;)

Sipsik ütles ...

selleks sobib ka väike pump:)
on neid, mida saab auto sigaretisüütajaga kasutada, samuti jalaga mehaaniline:)
aga selline vaal kuluks endalegi ära:DDDD