laupäev, juuni 30, 2007

Veidi kinotamistest

Vahepeal pole üldse olnud viitsimist kinoelamustest kirjutada.
Ega enam ei mäletagi eriti mida vaadatud.
Mis meelde tulevad, saab paari sõnaga kirja panna. Räägin vaidneist, mis hetkel veel kinodes jooksmas.

Kariibi mere piraadid 3 (treiler siin) - minule isiklikult jättis sügavaima mulje 2.osa. 3.-ndat sai seetõttu pingsalt oodatud, kuid midagi jäi puudu. Ei olnud enam võimalik üllatada. Eks ta meelelahutus oli, kuid suurt ja sügavat emotsiooni ei pakkunud. Aga kindlasti ei kahetse et seda vaatasin:) Kahetseksin kui ei oleks vaadanud.

Shrek - no midagi pole öelda, see sarimultikas küll mitmekordsusest kehvemaks pole jäänud! Täpselt sama hea kui siiani! Seekord sai ikka korduvalt pisarateni naerdud. Eriti kui oled näinud kaht eelmist osa, kuna paljud naljad on algsel kujul olnud varasemates osades ja seetõttu ongi nali paremini mõistetav siis, kui varasem teadmine olemas. Aga super on ta igal juhul! Erinevad muinasjutud segatud ajalooga ja ka tänapäevaga... Tõsine mix! Tutvustust vaata siit.

28 nädalat hiljem - totaalne jama! Hindan õudukaid (mitte küll veriseid tobedusi, psühholoogilised on head!), kuid see polnud küll õudukas, täielik jaburdus. Kusjuures ise hirmsasti tahtsin seda vaatama minna, kuna sellele eelnev film (28 päeva hiljem) mulle väga meeldis. Eelmine oli piisavalt ootamatu sisuga ja hirmutas. Mees ärkab haiglas koomast ja avastab, et on ainus olend terves linnas. Vähemalt esmapilgul. Terve suur London seisab. Autor sama kes Trainspottingul ja The Beachil.

Miks aga igale asjale järg tehakse? Selle filmi järg oli jaburduste tipp. Tigedad raevuhaiguse käes kannatavad tüübid jooksid ringi ja närisid kõiki ja verd lendas ja kisa oli palju. Ühesõnaga jama. Ainult kaks asja olid seal filmis head ja ma mõtlen ikka et kohe VÄGA HEAD- filmimuusika oli igati üle prahi (loe: meeldis kohe väga ja kuulata saad seda siit - eriti heaks läheb lugu umbes poole peal) ja kaadrid hävituslennukitest olid suurepärased.

Mul ju teada nõrkus nende vastu - kasvõi kui meenutada lasteaeda ja aega kui tüdrukud tahtsid saada kes õpetajaks, kes arstitädiks, kes kasvatajaks ja kes emaks, siis mina tahtsin saada hävituslenduriks (mitte hävitada ei tahtnud, ikka selle vapustava masinaga lennata). Et jah, need võtted olid küll suurepäraselt tehtud! Aga see vere osa oli jama.

2 kommentaari:

Beebisiniste silmadega ütles ...

Oh väga hea, et kirjutasid. Tahtsin "28 nädalat hiljem" kindlasti ära vaadata. Jätan igaks juhuks vahele, et mitte pettuda. "28 päeva hiljem" meeldis väga. Hull õudukate fänn nagu ma olen:)

Sipsik ütles ...

Igaks juhuks soovitan ära oodata kuni videolaenutusse ilmub.
Sest äkki meeldiks? Ja kui esimene ikka meeldis, siis tavaliselt ju soov ka edasi vaadata.
Iseasi kas selle eest pileti hinda maksma peaks ja kodus saab pausi peale panna, kui enam ei taha vaadata hetkel.