kolmapäev, juuli 04, 2007

Ärevus

Väike ärevus on hinges...
Kella viie ajal kappan lennujaama, vastu Annelile ja Urmasele, kes üle 4 aasta lõpuks taas kodumaa pinnale astuvad.
Tulevad Austraaliast siia pulmi pidama:)
Ootan-ootan-ootan...

Õhtul hiljem:
Hmm, täiesti oma nägu olid! Ja kodune keel täiesti suus (kuigi jah, seda on ju ka telefonis kuulda olnud:DDD). Ainult et Anneli on veel pisemaks jäänud kui siit minnes.
Paariks kuuks neid nüüd siia siis jätkubki...

4 kommentaari:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Unknown ütles ...

Tere, olen proua Mabel Nasiru, eralaenu laenuandja, kes annab elu jooksul võimalus laene. Kas teil on vaja kiiresti laenu kustutada oma võlad või vajate kapitalilaenu parandada oma äri? olete poolt tagasi lükatud pankade ja teiste finantsasutuste ametid? Kas teil on vaja konsolideerimise laen või hüpoteek? otsi enam, nagu me oleme siin, et teha kõik oma rahalisi probleeme minevikku. Me laenufondideks välja üksikisikute vajavad rahalist abi, mis on halb krediidi või vajavad raha, et maksta arveid, investeerida äri kiirusega 2%. Ma tahan kasutada seda keskmise teile teatada, et me muuta usaldusväärne ja soodustatud abi ja on valmis pakkuma Teile laenu. Nii meiega täna läbi e-posti aadressil: (redeemersloanfirm@gmail.com)

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

Nora Owen ütles ...

Are you having a very low FICO score, and are desperate for a perfect and urgent fix? I confidently recommend CYBER CREDIT GURU. They cleared all negatives, late payments and collections from my credit report and boosted my FICO score from 505 to 800 excellent score, across all three bureaus within four days. CYBER CREDIT GURU does a very neat and perfect job without leaving any form of trace behind. You can give them a trial today and I bet you will never regret it. Contact: CYBERCREDITGURU (AT) GMAIL DOT COM or phone/text: +1 (650) 239 7249