pühapäev, juuli 08, 2007

Õllekast


Sel aastal sai siis taas õllekat väisatud. Mitmel päeval isegi. Eks ta on alati samasugune, kuid kuna minu tuttavatest keegi maagilisel 07.07.07 kuupäeval abiellumas ei olnud, siis alternatiivläbuna sai õllekat külastatud.

Einoh, tuttavaid nägi, nalja sai, enam-vähem mingit muusikat sai kuulatud ja süüa-juua nõrkemiseni. Vaba aja veetmise viis rahvamassis. Vahel ju võib:)

Seekord sain ka totaalse muutumisega hakkama. Ja tõepoolest - blondide elu ON lõbusam!

Ainus vanaviisi talumatu asi on need sinised ühispeldikud. No ma ei ole vist oma elus rõvedamat kohta külastanud...

Sõbrants oli nõus minuga läbule kaasa tulema:

See keel võiks vist tõuveiste laadale hindamiskomisjoni ette minna küll....

Ühes areaalis oli kostümeeritud jänes, kes meelitas rahvast ennast laskma. Lehvitas ja narritas kui kõrval seisime ja uudistasime. Ok, võtsin väljakutse vastu ja läksin jänest laskma. Paintballi kuulidega. Jänes muudkui üritas kuulide eest põigelda. Esimesel päeval tabasin teda vaid 20% kuulidega, teine kord (mis on jäädvustatud ka alloleval pildil), tabasin rohkem kui 50%-liselt. Narrigu veel! Aga väga lahe oli, mulle nimelt meeldib laskmine. Mitte küll jahti pidades loomi tappa (seda ma ei suudaks) aga lasketiirus märki lasta on küll kaif. Eriti kui TT sind vastu seina tahab lüüa... (antud pildil ei ole TT muidugi:DDD)
A Le Coqi telgis toimus ihusooja T-särgi müük. Tibinad nühkisid T-särke oma soojal ihul ja kes pappi viskas, sai särgi endale. Selleks hetkeks siis paljastus ka naiselik ilu ja mina muidugi pidin kõige kenamate tisside omaniku jäädvustama. Kompliment talle:)
Ringi kooserdades leidin oma ammukaotatud kaksiku. Paistab, et meid lahutati haiglas ja kasvasime erinevates oludes. Jällenägemisrõõm missugune:DDD
Njah, extreme makeover! Aga tuleb tunnistada, et sellest oli kasu. Niipea kui blondiks sain, muutusin lõbusamaks ja vabamaks. Ja no midagi pole teha, paistab et lausel "Blonds do have more fun" on tõepõhi all - nii kui sain blondiiniks, pälvisin massiliselt tähelepanu. Brünetina ei märganud mind mitte kui keegi... :(

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Beebisiniste silmadega ütles ...

Ma olin kunagi süsimusta peaga. Kui blondiks sain, siis läks tõesti lõbusamaks:)

Neid siniseid ühispeldikuid ma ei taha meenutadagi. Oleks seal sees omatigi valgem olnud. Peegel ukse küljes ja puha:)

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.