esmaspäev, juuli 16, 2007

:)))


Juhtus see millest ma olen unistanud, kuid mida ma pole julgenud niipea loota. Sain täna kooli platsieksami tehtud ja nüüdsest lubatakse mind linna peale.

Njah, autoga ma ei peljanud linnaminekut, kuna siis ma ei teadnud milline liiklus seestpoolt välja näeb. Nüüd aga, omamata auto keret enda ümber, ei ole teps mitte väga turvaline tunne. Aga näis, küll ma hakkama saan!

Ja Teksamees tunnistaski, et eksis minus. Tunnustas ja ütles, et mu suhtumine sõitmisse meeldib talle. Ja et ta laseb mu linna peale kerge südamega, kuna minus pidi sõitja omadusi olema... Misiganes see siis ka tähendab.
Huhh, üritan siis aja kirja saada millalgi... eks annan taas teada kui ellu jään:)

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.