laupäev, juuli 14, 2007

Mustikale!

Metsaalused on hullult mustikaid täis. Mina sain täna näpud ja keele ja püksidki lillaks. Värvi, mitte orientatsiooni mõttes.
Korilusega ma tegeleda ei viitsi - moosi või koogi jaoks saab turult osta ja kellelegi tema raske töö sellega tasustada. Metsas on super marju otse suhu korjata. Selle eesmärgiga täna metsa poole suundutud saigi ja kui kõht täis, siis tulema:) Et ei peagi ainult restos ja pubis einestamas käima. Mets sobib sama hästi:)
Soovitan...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Käisime ka eile õhtul.
Kuna ma selline korilane olen, siis ikka korjasin sügavkülma mõne karbitäie. Aga kui korilustöö läbi, sai kohe mõnuga söömisele keskendutud :)

Sipsik ütles ...

Kusjuures ema räägib, et saares muulukaid meeletutes kogustes. Muudkui küüruta ja nopi suhu.

Anonüümne ütles ...

jah, seda räägivad teisedki, kes saaremaal käinud. et polevat elusees niipalju muulukaid näinud.
isegi meie heinamaa oli täis - ema spetsiaalselt niitis ka kõrgemalt, et marjad järgi jääks...
see aasta on aga marjasaak täiesti teises tsüklis kui muidu ja mina nende põhilisel valmimisajal tööl.. urrrrr ;)

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.