esmaspäev, juuli 30, 2007

Sõit vihmas


Täna sai siis toimuma kolmas linnasõit. Sõidu alguspunkti suundudes oli ilm okei. Ei muretsenud millegi pärast, olin rõõmus kui linnuke oksal.

Üsna sõidu alguses hakkas padukat kallama. Mul ju vihmariideid seljas polnud ja hetkega olin läbimärg! Kodus avastasin, et mitte ainsatki kuiva riidelappi polnud seljas:DD

Visiir oli ka sõidu ajal pideva vihmaga kaetud ja kuna visiiril pole kojamehi, oli nähtavus suhteliselt halb. Samuti pelgasin kurvides rattale veepatja alla saada, kuna vett ikka voolas ja augud teekattes olid vett täis, nii et aru ka ei saa kust ohutult sõita. Samas üldise liiklusvoo huvides ei tahtnud seal koperdama ka hakata ja surusin hambad vapralt risti ning tuiskasin läbi vihmasaju, nii et pilv taga!

Aga no ikka nii pagana mõnus on! Vihm ei seganud absoluutselt, lihtsalt kaifisin sõitu:) Ja peaaegu et eeskujulikult tuli kõik ka välja:)

Nüüd siis pikem paus ja augusti lõpus läheb teema edasi. Siis vaatame mis saama hakkab:)

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sooda :)

Sipsik ütles ...

ehh?
miks?

Anonüümne ütles ...

üks tubli saare naine.

Anonüümne ütles ...

mootorrattaga vihmas sõita on halb. punkt. ainult soodad (nagu sina) kaifivad seda :)
aga muidu - edu.

Sipsik ütles ...

Ja mis ma teha saan kui õppesõidu ajal vihma sajab? Löön jala vastu maad ja hakkan jonnima?
Nõu, fänkjuu!

A kill-ozapile tänud:)

Sipsik ütles ...

Ja veel sulle, mu anonüümne sõber - vada, sina saad sõita siis kui tahad, kuna omad isiklikku ratast ja aeg selle kasutamiseks on vaba. Mina aga saan ratta selga vaid siis kui aeg eelnevalt kokku lepitud. Sinu rattakirge teades olen veendunud, et minu olukorras kaifiksid samamoodi:)

Anonüümne ütles ...

kahjuks ei vasta tõele väide minu vabast rattakasutuse võimalusest käesoleval issanda-aastal. aga vihmaga siiski sadulasse ei roniks. muidugi, minu jurin on ilmselt seotud hoopiski ealiste iseärasustega, noorematel ikka veri vemmeldab ja igasugu hullused mokka mööda on :D

Sipsik ütles ...

Nojah, mul ju pole veel 30 ette keeranud nagu mõnel jorisejal:)

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.