neljapäev, juuli 26, 2007

Ann'i tüdrukuteõhtu


Ühel ilusal päeval helises telefonis kellegi võõra tütarlapse rõõmus hääl. Teatas, et järgmise päeva õhtul on Ann’i tüdrukuteõhtu. Mind leida õnnestunud alles viimasel hetkel ja et äkki mul siiski oleks võimalik ühineda. Ja et me olevat vist umbes 5a tagasi ühel sünnipäeval ka kohtunud.

Ok, korraldasin oma plaanid veidi ringi ja tööpäeva lõppedes kohtusin pruudi ja tema sõbrannadega ühes keraamikatoas. Pruut meisterdas enesele nõusid (veimevaka teema) ja ka neiupõlvenime jäädvustas ühele karika moodi jooginõule. Et hiljem, kui nimi maha maetud saab, siis on koht (jooginõu) kus seda salaja saab piilumas käia:)

Meie muidugi korkisime siidrid lahti (ei, mitte purgi-keemia vaid ikka ehedad Normandia siidrid) ja nali võis alata.

Minu ja K lõbu väga pikalt ei kestnud. K pidi minema paariks tunniks kursuslastele Hispaania keelt õpetama ning mul oli motokoolitus, kust ei saanud puududa. Kuna aga ei suutnud paarile topsile siidrile kuidagi vastu panna (ma lihtsalt väga armastan ehtsat siidrit), siis olid parajalt suured süümekad rooli istuda. Ärge seda järele tehke! Ok, olin küll vähe tarbinud, kuid tegelikult peaks ikka täiesti puhas enne olema. Sõitsin väga eeskujuliku liiklejana kooli.

Pärast koolitust otsustasin, et aitab pullist ja viisin auto koju. Ja linna peale teistega ühinema! K oli ka just lõpetanud ja möll võis alata.
Teised olid terve see aeg mööda linna lollitanud ja pruut oli hästi teeninud:D

Sõime ja jõime ja tuju oli juba väga lõbus. Tekkis idee, et magustoiduks vaja tingimata pannkooke valge jäätisega ja tingimata väliterrassil. Hämmastav, kuid selliseid kohti ei tahtnudki leiduda!!! Väliterrassidel lõpetati köögist teenindamine reeglina kell 23. Kolasime pannkooke jahtides pool linna läbi ja kellega sel ajal tutvusime? Eestlastega? Oh ei! Kanadalaste, austraallaste ja itaallastega tekkisid kontaktid ja vägagi toredad kontaktid. Aga mitte eestlastega. Vaiksed eestlased... Tõele au andes kahe eestlastest noormeeste kambaga tutvusime küll – mõlemad olid poissmeesteõhtut pidamas. Ühes olid täielikud nohikud, kes naljast aru ei saanud, nalja teha ei osanud ja kutsusid sauna kaasa. Igavad. Teised olid vallatust täis ja nendega sai natuke naljatatudki.

Ok, tagasi pannkoogijahile.
Otsimise peale leidsime kreeka restorani, kus oli pannkooke ja valget jäätist. Maiustasime seal ja tarbisime taas kergemat sorti tujutõstjaid, kui korraga tuli meie juurde ettekandja kandikutäie kreeka rahvusnapsudega (oli vist ouzo nimeks – aniisiviin tundus. vabandage mu võhiklikkust kangemate jookide alal...) ja teatas, et komplimentidega maja poolt. Et omanik oli meid märganud ja saatis tervitusnapsud. Palusime omaniku meie juurde saata ja koos meiega juua. Tuligi noor ja tume kreeklane ja siis jätkus juttu ikka juba kauemaks:)))

Hiljem läksime öönapsule kusagile „Aafrikasse“. Seal kohtusime taas nohikutest poissmeestega – olid just saunast tulnud ja ühel neist oli kaenla all kvaliteetajakiri „Maaja“, mille ma koheselt hõivasin. Väga igavaks osutus. Oleks midagi huvitavamat oodanud. Aga see selleks.

Öönapsud keres, tellisime „takso“ ette, mis meid siis turvaliselt mööda linna laiali puistas. Vastu hommikut jõudsin koju. Karm oli see, et mõne tunni pärast oli vaja tööl olla. Pidin ümber kukkuma, kuid mõne kohvi järel muutusin taas kontaktivõimeliseks.

Njah, nii veetsimegi viimase õhtu Ann’i kui vallalisega... Kuidagi sattus nii, et õhtu oli suures osas ingliskeelne. Äkki mõjus see, et pruut ise elab tegelikult Austraalias? Et nagu karma? :D

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

eesti rahvusest mehena (loe: tropi ja jobuna), kes hiljuti normandias kohalikku siidrit jõi tahaksin ma kindlasti midagi ahastavalt kibedat öelda, aga ma ei tee seda.
kinnismõtted muide võivad saatuslikuks saada.

Sipsik ütles ...

a kesse väidab et eesti mees on tropp ja jobu?
mina nt olen seda usku, et mulle sobivad vaid eestlased. olgu nad siis tropid ja jobud või mitte. välismaalastega lähedastes suhetes tegelemine ei huvita.
see aga ei muuda fakti, et eesti mees ei suhtle:) ok, suhtleb, kuid vaid siis kui maani täis. muidugi on erandeid...

Anonüümne ütles ...

Lähen ka järgmisel nädalal ühele tüdrukuteõhtule, mis tuletas mulle jälle meelde, kuiväga ma enda tüdrukuteõhtuga rahul olin :)

Sipsik ütles ...

Tähh-tähh:)
Meil oli ka lõbus sind piinata:)
Loodan aga siiralt, et kui mina kunagi niikaugele peaksin jõudma, siis te mind väga ei ahista... Ise tahaksin rahulikku ja privaatset istumist lõputu lobaga:)

Anonüümne ütles ...

see pidu, mis nüüd tuleb, tundub ka olevat selline üldse mitte pruudi proovilepanek... või kui, siis väga lihtne. aga eks paista. ma ise sain ka suht hilja teada ja ei saanud esindada vaatenurka, et tuleb ikka testida, kas pruut on abielukõlbulik ;)

Muide, ma ise ka ei tahtnud miskit erilist enda piinamist ja seda ka polnud... enne ei meeldinud mulle ka mõte sellest, et midagi tänaval ärida jne. Aga kui elada nö rolli sisse, mida aitavad ka kaaslased ja kostüümid, oli asi tegelikult väga lahe :) nii et ära karda midagi. Miski rosin peab ikka olema selles õhtus, muidu ei erine ju tavalistest koosistumistest. Ja siis pärast ka hea meenutada :)

Anonüümne ütles ...

Muide, kas noored lähevad Austraaliasse tagasi ja kavatsevad sinna kohe jäädagi? või on mõtted kodumaaga seotud?

Anonüümne ütles ...

igal pool mujal on parem kui eestis on kaasaegse noore ja edumeelse eestlase elu moto. (kui lugeja selle lause taga irooniat ise näha ei suuda, siis teatan, et jah, ma olen siinkohal irooniline.)
seda kui hea eestis elada on saad sa teada alles peale seda kui oled miinimum 3 aastat olnud sunnitud elama võõral maal ja võõra rahva keskel. eufooria lahtub esimese aasta lõpuks tavaliselt. siis saabub see paha ja värvitu argipäev, mille eest algselt eestist pageti.
aga noh, mis mina tropp ja jobu ikka maailma asjadest tean ...

Mariliis ütles ...

Mina näiteks ei tahaks tüdrukuteõhtut...vist. Aga no ega ma ei abiellu ka. Vist. Aga kui abiellun, siis ainult eestlasega. Ühine minevik ja loodetavasti suurem võimalus, et maailmaasju ühtemoodi mõistame.

Sipsik ütles ...

Efkule - jep, augusti lõpus sõidavad tagasi... :(

Punapeale - mina muide kujutan ka ette et vaid eestlasega võiksin abielus olla. Ikkagi sarnasemad arusaamad ja ühine ajalugu. Ei istu eriti kui võõras kultuur end mulle peale surub.
Ok, never know mis võib tulevik tuua, kuid see on see mida arvan.

Kill-o-zapile - täiesti tüüpilise eestlasena ei kujuta mina näiteks mujal elamist ettegi.... Kindlasti on seal avastatu reisidel vahva,kuid elada... neeee... siin olen ma sündinud ja siin on mu juured. Kui vaja, lähen mõneks aastaks vaid mujale tööle, kuigi ka see saaks üliraske olema. Juured on minu jaoks kõik...

Anonüümne ütles ...

muide, veimevakka kuulusid asjad, mida pruut pulmade ajal külalistele jagas. See, mis endale jäi, oli kaasavara :)

BigBlackCat ütles ...

Kill-o-zapile: need austraalia noored on seal elanud juba näiteks 4 aastat ja nende vaimustus pole kaugeltki lahtunud, pigem vastupidi...

Ja ka enda kohta võiksin öelda, et sinu iroonia on minu kohta ilma irooniata puhas tõde. Mulle meeldiks väga kusagil mujal elada. Eestis on ka vahva, aga mujal tahaks ka elada. Mitte päris igal pool, maa peab mulle kultuuriliselt vastuvõetav olema, so Euroopas mõned riigid sobiks.

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.