reede, mai 23, 2008

Sess algas


Ääretult veider tunne on keset tööpäeva kodus istuda.
Et kui Jääraplika just rõõmustas, et eksamid selleks aastaks ühel pool, siis minul sess just algas. Täna oli esimene eksam, sisetunde järgi läks hästi. 37 küsimust ja poole tunni pärast andsin 100%-liselt vastatud eksami ära. Aga aine oli ka äritegevuse alused (fundamentals of business) ja no olgem ausad, see ei saa ju kuidagimoodi keeruline olla. Kõik elust enesest ja kes vähegi tööl käinud või ettevõtlusega tegelenud, tunneb teemat. Ma usun. Nii et loodan siit head tulemust.

Homme järgmine eksam ja pühapäeval jälle. Siis jääb veel 4, mida selle sessiga maha tahan saada. Ja üks ainetöö ja kaks esseed kah vaja veel valmis vorpida.

Tahaks homme ka ühele üritusele jõuda, kuid kuna see toimub Pariisis (Eesti omas), siis jõuaksin seal olla vaid mõned tunnid, kahe eksami vahel. Aga õppida on ju ka tarvis... Kaalun veel.

Oehh. Tegelikult tuleks ka praegu õppida, selle asemel loen siin blogisid ja blogisen ise. Krt, kassid ka ei anna rahu, traavivad ja on mu kodusviibimisest erutatud, vahel kaklevad nii et karvad lendavad. Seega tuleb oodata kuni nad uinuvad. Ja õppida ning muud tegevust leida tuleb ikka vaheldumisi ju. Loll, kes vabandust ei leia...

Lähen küpsetan parem laadungi pannkooke:)

9 kommentaari:

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Õudus kuubis on sess. Soovin sulle edu st et sul läheks vähemalt sama hästi kui mul või veelgi paremini ;) Hoian pöialt igatahes!

Ma kavatsen homme ülikaua magada vahelduseks :D

Sipsik ütles ...

Einohjah, oli mul nüüd tarvis seda teada!!!
Kujutan ette kuidas ma homme varahommikul kella pinina peale ärkan, kange kohvitass nina all auramas, juuksed turris ja silmad punnis veel enne eksamit üle korrates ette kujutan kuidas sina mõnusasti teist külge keerad:)

Aga noh, sinu pingutuste tulemusel leian, et oled selle tegelikult ära teeninud... nüüd lihtsalt on minu kord sama läbi elama hakata:)

Tanza ütles ...

esiteks mulle ka palun pannkooke maasika moosiga
ja teiseks on Pariisis minuteada Virumaa o-jooks. Lähedki sinna?

Sipsik ütles ...

Pannkoogid otsas ja süda läigib..
Adalbert, paks koer...

A ei, ei lähe silkama. Vahel kujutan ette et olen karm liduja, kuid alati veremaitse suus ja no ei saa minust jooksjat. Võin sõita erinevate asjadega rallit või midagi tulistada suurima rõõmuga (elutuid objekte siiski), ratast võin ka lõputult sõita, jooksusport aga pole minu ala.

Et lihtsalt üks suurmat sorti lõbu ja läbu ühe sõpruskonnaga. Ja ratsaspordiga:)

soodoma ja gomorra ütles ...

siin on kahe nädala jooksul ees veel kolm eksamit ja kaks kodutööd.
ja siis paari nädala pärast horvaataisse purjetama. või mis purjetama, lastiks kaasa.
aga kohustused viivad edasi! ja sellega olen mina nõus. 100%.

ps: täna rabarberikook ja saun meega.

Sipsik ütles ...

Oh, ma polegi siin maastikul siis ainus, kes veel pingutama peab:)
Lohutav teada.

Aga vat nüüd ajasid küll meele kadedaks, selle va purjetamisega. Ja veel Horvaatias - sealt on pärit ühe mu parima reisi mälestused:)
Ja sauna tahaks ka. Vot.

Anonüümne ütles ...

Tanzal oli õigus, Pariisis oli laupäeval orienteerumine, täpselt samas kohas kus meil üritus, niiet algul kõik keerasime ka uljalt sinna, aga kuna hakkas silma palju kummisrindadega,liibukates seenioreid, siis vale koht...meil pidu neist 100 m eemal.:))

Tanza ütles ...

Inimestel vedas siis, et ma ei hakanud Pariisi imekaunisse metsa minema, oleks pidanud muidu Racvere ja Tapa kiirabi neile välja kutsuma, libahundi nähtu oleks selle kõrval poisike olnud ;)

Anonüümne ütles ...

elu on näidanud, et keset tööpäeva on väga hea kodus istuda.