teisipäev, jaanuar 20, 2009

Veel elus (viuviuviu jätkub)

Eile oli tunne, et suren. Palavik tõusis ka harjumatutesse kõrgustesse. Koordinatsioon oli täiesti maas.
Täna ärkamisest alates ei saa pead liigutada - nii kui keeran, on tunne, nagu mingi kuul veereks kolba sees hirmsa kolinaga ringi. Hmm, äkki on aju kuivanud kreeka pähkliks ja logiseb seal... (inside comment: piiritagune semu leiaks selle kõige tõenäolisema olevat)

Et teilgi vajadusel lihtsam oleks, kopin JP võlujoogi retsepti allpool olevast kommentaarist. Autoritasud siis palun talle maksta.
Võlujook: 4 cl tumedat rummi, 3 tl mett, poole sidruni mahl - valada klaasi ja segada, peale kuum vesi. Juua enne magamaminekut.

Ma siis nüüd teen ühe laksu ära. Teise enne magamaminekut.

Joon tegelikult sageli rohke mee ja sidruniga teed, eriti tervist säilitav mustsõstra või vaarika toormoosiga. Samuti joon vahel grokki, kui muremõtted uinuda ei lase (must tee musta rummiga). Nüüd aga panen siis kokku. Ehk siis lisan kirjeldatud gemüsesse ka vaarika toormoosi. Kõike rohkelt ja eriti suurde molli.
.
Vahva kui on toredaid sõpru:) Äsja kuulsin lukuaugus võtmekrõbinat ja hädise kõrvale potsatasid moos, sidrunid, mesi ja triibukook:) Ei taha toitu küll nähagi, kuid kus ma siis jätan söömata kui ekstra sellepärast enne trenni siia kihutati...

Mulle meeldib Barack Obama hääl. Ta ise paistab kah päris ponks poiss.

5 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

kuigi ma erinevatel põhjustel väga tunnistada ei taha, on Obama tõesti päris meeldiva olemisega. usutavalt ka tark ja hea haridusega.
aga...mis mulle kohe üldse ei meeldi...on see....et Obama potensiaalsed onupojad jooksevad kuskil džunglis paljajalu ja toovad pidupäeva puhul loomadest ohvreid, sest see kuulub nende dzungliseaduste juurde.

no mina kohe ei tea.....ma olen juba selline konservatiiv...tahaks ikka...et presidendil oleks juured natuke sügavamal.....
kuidagi ei meeldi mulle see uus aeg ja uued kombed...tahaks midagi püsivamat...kindlamat...vettpidavamat...

Kivirähk kirjutas oma laupäevases kolumnis hästi...."tegelikult on tüütu see meeletu iha muutuda aina moodsamaks ja innovaatilisemaks. Mitte miski ei tohi jääda nii nagu on, nagu ta juba aastaid on olnud, tuleb väsimatult pritsida uusi ideid, muuta, muuta, muuta...."

Üks asi veel, kumb sa nüüd siis ikka olla tahad, kas Sipsik või Anu? Minu mäletamist mööda oli see Anu, kes kõrge palavikuga voodis lebas ja Sipsik see, kes aknalaual istus ja Anule jutustas, mis õues toimub.

Anna tuld sellele haigusele!

Anonüümne ütles ...

ei tea, millega see piiritagune oma (ko)osa seekord ära teenis??? on ju teine viimasel ajal viisakalt vait püsinud... aga kui juba teemaks tuli, siis ma arvan, et rosin ei tohiks ju tegelikult koliseda, see ju selline pehmemat sorti asjandus ;)

head paranemist :)

ps. muidex, anonüümne oskas ise kah eile lumelaua seljas ratsutades omale külma nahavahele saada ja täna kui kummi sees end tunneb. eks näis, kas astun klubisse või seekord pääsen.

Sipsik ütles ...

Mina olen seevastu täiesti selle poolt, et nad seal džunglis omale vahelduseks ülikonnad selga tõmbavad ja džunglist välja ronivad:) Aga mõned võiks ka jääda, saab värvikirevam see maailm.

Muidu olen sama meelt, et mitte kõike ei pea alati muutmise pärast muutma. Midagi turvalist, millele toetuda, on ka vaja.

Anu küll ilus tüdruklapse nimi, kuid ma endiselt jääks Sipsikuks, ristiti selliselt:D

Anole: vahel kuivavad rosinad nii pikka aega, et tulemuseks on hirmkõva mustjas asjandus. Ju siis sellega tegu.
Vahepeal aga manusta kirjeldatud võlujooki, mulle mõikas!

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Eino ma tänan, ma tänan (kummardab). Tegelt ütlen edasi tänud oma bossile, kellelt selle retsepti sain.

See mõjub küll jah, kuigi kõige paremini siis, kui manustada kohe peale külma saamist. Tavaliselt me seda aga kohe ju ei taipa.

Igatahes soovin head paranemist! Rootsi reisiks terveks :P

Sipsik ütles ...

Oojaa, Ruotsi - hoia alt!
Päris Hunti-Panti tegema vast ei hakka ja kala jätame röstimata, kuid muu eest ei vastuta:D