reede, august 04, 2006

Pingelangus

Nii, paistab et pingelangus on mind taas joonele tõstnud ja jälle olen kirjutamisvajaduse leidnud:)
Vahepeal oli siin ikka nii kreisi aeg et ise ka imestan kuidas veel püsti olen. Teadaolevalt on ikka nii, et asjad kuhjuvad. Või siis teisiti - kus jama on, sinna tuleb juurde:)

Just sai läbi 2007 personalikulude eelarve projekti teema, vaatab kuidas sellega läheb. Eks seal tuleb tõenäoliselt ikka korrigeeringuid teha, kuid loodetavasti suuremas mahus on teema ok. Ikka kippus olema nii, et hommikul varavalges tööle ja õhtul hilja minema. Veel tänagi öösel nägin numbreid unes. Aga nüüd lõunast alates on kergem hingamine:)

Tööasjades ma eriti leplik tüüp ei ole ja kui ikka keegi jamadega hakkama saab, siis minu arvates peab ta saama ka karistuse. Kehtib nii töö- kui eraelus. Ja seega olen mina vägagi distsiplinaarkaristuste pooldaja, kuna inimesel ei tohi tekkida karistamatuse tunnet. Tööd tuleb teha korralikult, mitte ülejala. Ja nüüd ongi olukord, kus täna vormistasin karistuse ja esmaspäeval tuleb veel kaks järgi:) Karm aga see, et nende teemadega peab ettevaatlik olema, et mitte kuskilt vigu sisse teha ja mitte põhjendamatult käituda. Ikka asja eest!
Et siis selliseid asju minu unenäod viimasel ajal sisaldavadki:)

Aga omamoodi on lahe vaadata kaastöötajate reaktsioone, kui ma konkreetseks muutun:) Nad kohe hämmastuvad:) Eks kõik ole harjunud et olen selline pehmema väljapaistmisega, alati rõõmsameelne ja heasüdamlik, vahel siis muutun karmiks (haruharva, kusjuures) ja siis on üllatused ikka vägevad:) Aga respekt avaldub muidugi ka ja see sobib:D

Loodetavasti nüüd pinge natuke langeb, kodusaarel tulevad merepäevad ja plaan sõpradega natuke lõõgastuda. Vajan seda praegu nii väga...

Kommentaare ei ole: