esmaspäev, august 07, 2006

Purjelauast















Saaremaal olid siis nädalavahetusel merepäevad. Nende raames sai Saaremaa Surfiklubi poistelt purjelauakoolitus tellitud. Mõte oli, et mis seal's ikka, proovime ära:)

Ma poleks kunagi arvanud, et miski selline võiks mulle huvi pakkuda, kuid miskipärast tahtmine korra proovida täiesti oli. Siiani on mind huvitanud langevari ja sukeldumine, kuid mingi lauaga lainetel õõtsuda pole kohe väga kindlasti minu teema. Kardan külma vett ja ujuda kah ei oska muidu kui selili. Imetlen inimhülgeid, kuid ise küll selliseks areneda ei suuda.

Purjelaual aga õnneks see teema, et kalipsoga siiski mõeldavam, meie vete temperatuuride juures siis... Seega see juba hakkaks looma...

Igatahes - paaritunnine koolitus andis aimu, et asi võiks hakata täiesti õnnestuma.... Tuult oli küll vähe ja algaja teema, kuid kui mingi hetk ikka puri tuule alla võttis ja tundsid, kuidas liigud veepinnal, siis hakkas adrenaliinilaks täiesti tekkima ja miskine kripeldus jäi sisse küll. Kripeldus ka edaspidi proovida. Ja üllatab see mind seetõttu, et olin surmkindel, et proovin huvi pärast ära ja rohkem ei taha. Aga näe, tahan....... :D

Loomulikult oli alguses isegi väikese algajale mõeldud 3m2-se purje veest väljarebimine raske ja oli ikka piisavalt nii neid hetki, mil vette lendas puri kui ka neid hetki mil vette lendasin kõigepealt mina ja siis puri järgi. Kiirelt käsi pea kohale, et mast pähe ei maanduks. Õnneks seda siiski ei juhtunud:)
Asend siin pildil algaja kombel vääääga vale.... Puusad peaks olema hoopis ette surutud - ega ma maast kartuleid korja!!!

Seega on lootus, et ehk saan endale nüüd järjekordse hobi:D Eks esialgu tuleks kasutatud varustus vaadata, uuega pole algajal mõtet vilinat kukrusse tekitada, eriti kui veel ei tea kas asjast ikka asja ka saaks.... Vaatab:)
Õrnema soo vaprad esindajad oma järjekorda ootamas. Paremal meie koolitaja:)

Kommentaare ei ole: