pühapäev, juuni 08, 2008

Seks suures linnas

Ammuoodatu on siis nähtud.
Seks ja linn nimelt.

See on üks selline film, mis suurema osa naissoo jaoks on must-listis.
Kui tänast saalikontingenti vaadata, siis tõepoolest. Mõned olid suutnud ka mehed kaasa vedada, kuid saal lausa lokkas tipsidest!

Njah, ei oskagi nagu miskit öelda. Eks igaüks peab ise vaatama.
Palju oli hästi reaalset, enamikku puudutavat. Suuri tundeid, kirge, vaikset õnne, südamepõhjast tulevat suurt valu, pettumist, valikute langetamise vajadust, õige-vale eristamist jne jne jne. Meeldiski see reaalsus.

Natuke häiris mind see siltide haipimine, kuid see on mu isiklik probleem (seriaalgi ju tegelikult keerles selle ümber). Olen nii mats küll, et kõrgmoodi hinnata ei oska ja ka meil siin poppe silte fännata ei taha. Näituseks oli minu jaoks filmis esile toodud Vuittoni kott peletiste peletis ja pulmakleidivalikust meeldis vaid Vera Wang, teised olid ütlemata koledad ja Carrie valitud kleit oli mu meelest kooohutav (alaosa oli ilus, kuid ülevalt nagu oleks vale suurus olnud) ja see jube meik ja kohutav sinine linnulaip peas... Võehh, kuid veelkord - see on mu isiklik probleem:)
Inimsuhted seevastu olid viimase peal. Reaalsed ja puudutavad. Ahh, ma vist juba kordan ennast.

Vahepeal sai ka naerda nii, et kõht kiskus kõveraks, korduvalt aga vedas mul silmanurga märjaks, nii et hakkas juba taskuräti-probleem kummitama. Üldiselt ei ole mul kinos silmad märja koha peal, kuid ju siis seal päris palju oli liiga tuttavat.

Njah... Ei oskagi kirjeldada. Eks vaadake ise:)

Pärast filmi tahtsime süüa. Ja avastasime Tallinna antiturismi meka olevat. Mitu kohta, kuhu sisse astumise, teatasid, et nad küll avatud, kuid köök ei tööta. Aga juua saab. Et mida??? Pühapäev ju just selline päev mil inimesed (eriti soojal ajal) võiksid einestama tulla ja turiste ju samuti liikumas. Arumaisaa ja äärmiselt ebameeldiv.

Da Vinci's õnneks köök toimis ja oi kui head nelja juustuga pastat ma seal sõin:) Laimikook oli tavaline, ei tekitanud emotsioone.

Suht segane ja hüplev sissekanne sai, meeletu väimus on peal ja peaks vist tegelikult põhku pugema.

16 kommentaari:

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Nägin sind tegelikult jälle :) Kinos. Aga kuna rahvast oli meeletult, siis ma ei hakanud trügima, et sulle tere öelda. Tallinn nii väike ja eks 2 ilma kolmandata ei jää, on mul tunne :)

Mulle film meeldis, isegi väga.

Sipsik ütles ...

Nonii-nonii-nonii...
Kas istusime samas reas?
Nägin tütarlast, eks mulle sind meenutas, kuid kuna olen sind piltidel vaid sirgete juustega näinud, kuid too tütarlaps oli lokkis, siis arvasin et eksin. Samas tekkis tol tütarlapsel pilkude kohtudes silma kelmikas helk ja siis mind kahtluseuss närima hakkaski...

Tahtsin praegu juba kurjustama hakata, et kesse lubas varrukast sikutada kui taas näeme, kuid meenub, et mul ei olnudki eile varrukaid ja rahvamass oli tõesti meeletu, nii et esmakohtumine oleks solvavalt lühikeseks jäänud ja hiljem mitte rahu andnud:)

No KUI väike saab see maailm ikka olla... Hämming ju! Blogisedes tutvud ja siis hakkad järjest kokku sattuma... Ja suuuuuuures kinosaalis tibimassi keskel märgata. Hmm.

Mulle meeldis filmi juures realistlikkus eriti:) Ja tegelikult on hirmus kahju et seriaal otsa sai. Alati sai nagu 5 kopikat kodus oldud kui sari algas:)

Tanza ütles ...

Tühja sellest filmist, kiire pilk torrentide saitidele reetis, et seda saab juba ka alla laadida. Aga mulle meeldis hoopis jutt 4 juustuga pastast, olles hetkel tühjenenud kõhuga oli see jutt äärmiselt isuäratav.

Sipsik ütles ...

Aga astu lõuna ajal läbi:)
http://www.davincifood.ee/

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Istusime samas reas ja see lokkidega olin mina jah :) Mul loomulik lokk möllab vahepeal, sest kiidetakse, et need pidid mulle paremini sobima, kui sirged juuksed.

Järgmisel korral ma ausalt luban, et haaran varruka olemasolul sellest kinni. Päris tülikas oleks eile olnud hakata seal kinos pingirea vahepeal sinuga suhtlema. Okei, mis ma vabandan- eks ma jälle ei julend ligi tulla :D Jube hirmus sa oled ju :D

Sipsik ütles ...

Jaa, seda nad mulle räägivad et ma hirmus olen:)
See-eest ei saa ma ühe sõbrantsi vastu, kellega kohtudes tema muidu eemal elaval meestuttaval alati kõht lahti läheb:)
Loodan, et minu nägemine sinus sama reaktsiooni ei põhjustanud:DDD

Aga nüüd ma olen enese üle uhke:) Järelikult tundsin su ilma eelinfota siiski ära:) Jee!
Ja kommentaariks - sa oled palju pisikesem kui ma arvasin...

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

MISMÕTTES??? :D :D :D Arvasid, et ma mingi 100 kg naise ilu olen vä????

Sipsik ütles ...

:DDD
Ei, a ma arvasin et su ego ei mahuks sellesse kehasse kuidagi ära:)

Ok, nali:D Tegelikult ma ei tea miks ma arvasin et minu mõõtu oled.

Sipsik ütles ...

Lisaks veel, et minu egol näituseks on suuri raskusi minu kehasse mahtumisega...
Sellepärast ma muudkui sööngi, et talle ruumi juurde tekitada:)

Tanza ütles ...

165cm naisekehasse mahub 100kg ilu vabalt ära. Kas JP ei olegi siis selliste mõõtudega, ma olen ka koguaeg sama arvanud, nagu Sips :D

Sipsik ütles ...

Kiusavad sind, JP, onju:)

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Egoga on mul nüüd see probleem, et ta peab hakkama end koomale tõmmama, sest mu kehakaal hakkab ka koomale tõmbama. Mitte "KOOMA" tõmbama vaid KOOMALE, onju :D

Olen ma siis jah 165 cm pikk ja no kaalu ei hakkaks siin igaks juhuks avaldama. Tavaliselt kannan kontsa ka, kuid eole oli plätu jalas. KInos mugavam, ju nou. Kui pikk sa ise siis oled, eriti "suure" muljet sa küll pole mulle siiani jätnud? :D

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Ah, Tanza jutt läheb mulle juba nagu hane selga vesi :D

Sipsik ütles ...

Parem jah kui su kehakaal kooma ei tõmbaks:)

Kusjuures ega mu pikkuse number nii hiiglaslik ei olegi, 167,5 (vanaduses kahanen, vanasti oli 168, kuid enam ei venita kuidagi välja), kuid alati kõrgun ma millegipärast teistest üle, kõikjal. Kannan küll palju kõrget kontsa, kuid teised ju kannavad ka. Ja tavaliselt pakutakse mulle ka paljajalu olles pikemat kasvu kui ta on. Ja imestatakse, et "ei ole nii vähe...". Ei tea milles asi. Äkki olen liiga sirge??? Ära juba tüütab see endast pikemate pealagede jõllitamise taustal enese Koljatina või mastimännina tundmine...

Kapten Trumm ütles ...

Kõht sisse, rind ette ja selg sirgu! Küll siis see kaotatud pool sentimeetrit ka tagasi tuleb ;)
Päikest

Sipsik ütles ...

Hehhm Trummikene, meil siin päikest jagub!
Aga teile sinna maakera kuklapoolele sooja talveks valmistumist:)