pühapäev, jaanuar 01, 2017

Et siis vahetus :)

Särab
Niisiis...
Poisid olid päeval tublid, isegi Vanem Poiss oli nõus lõunaunne minema. Juba hilishommikul hakkas uurima, et kas nüüd on see hetk, mil peab selle tuduga pihta hakkama. Ikka kõik õhtu nimel.
Kui käsk käes, lendasid riided välgukiirusel seljast ja raketina ülakorrusele tudutuppa. Aga... nagu alati. Poole tunni pärast oli all, pani riidesse ja teatas, et ei tulnud seda va und...

See omakorda tähendas, et õhtuse regulaarse magamamineku ajal kiskusid ikka päris võimatuks kätte. Ainult jamasid ja kisklesid ja... oehhh! Kahetsesime siiralt, et nad südaööni ülal planeerisime hoida.

Kui kella 10-ne ajal õhtul lauda istusime, läks paremaks. Tegevus ja ootus ja isegi pusletasid rahulikult vahepeal. Peresõber saabus ka enne ööd ja eks seegi pani neid end korralikumalt käituma. Siis grill ja naabrid oma paukudega ka meile ja nii ta vahetus :)
Pärast olid poisidki veel paar tundi ärkvel. Täitsa karm!

See-eest hommikul magasid ikka mõnuga :) 11:20 oli meil tänahommikune ärkamine :D

Me sauna nüüd.
Imelist uut!

3 kommentaari:

Liis ütles ...

Kaunist uut teile sinna mere taha!

herz ütles ...

Nii vahva! Minu marakratt ka terve päeva oli asjalik ja käitus imeliselt hästi. Õhtul vaikselt hakkas nokkima, aga magama ikka ei jäänud. Siis ei olnud südaööl muud, kui et kombe selga ja õue kaasa. Pärast valas truult meiega veel õnne ka ja siis kell 01.00 voodisse jõudes vajus kiirelt unne :)

soodoma ja gomorra ütles ...

rahulikku ja õnnelikku uut!