esmaspäev, jaanuar 09, 2017

Sobib/ei sobi

See pägalike oma maailma tunnetuse teema on ikka lahe kõrvalt jälgida.
Meie kolmesel on juba mingi pool aastat üsna kindel arusaam sellest, mis talle selga passib ja mis mitte. Õnneks siiani olen vajadusel suutnud ta siiski ringi rääkida. A mine tea millal see arusaam nii kindlaks muutub, et enam kuulda ei võeta.

Näiteks on ta veendunud, et talle ei meeldi rohelist värvi riided. No ikka kohe üldse mitte.
Ja aluspesuks sobib ainult bokser. Kui kunagi ma ei teagi mis põhjusel tavalise kujuga aluspüksid talle jalga suunasin, vaatas ennast jupp aega ülevalt alla ja palus siis: "Emme, leiame mulle teised, normaalsed aluspüksid!"

Ainus rohekas, mis sobib, on khaki. Eriti laigulised riided. Kui oma laigulised õuepüksid jalga saab, on alati nii õnnelik: "Need on minu lemmikud! Need on samasugused nagu issil!"
Aga no ma ei saa selles vanuses kratti üleni laigulisena õue saata. Eriti arvestades kui liikuv ta on ja et me elame keset metsa...

2 kommentaari:

herz ütles ...

Mu Mesilane ka harrastab vaikselt valikute tegemist. Autod-kutsud-mootorrattad peavad peal olema. No ma muidugi väldiks igasugu disney animatsioonidega riideesemeid, aga siis oleks variandid jonniv laps või paljas laps. Ja hästi töötab ka jah: "vaata, issil on samasugused püksid/müts/kindad..." Härra mul ka rohelaiguline muudkui, Mesilasel õnneks ainult müts samasugune. Veel saab muude värvidega mängida.

:)

Sipsik ütles ...

Hee, meil on tekkinud kahesel dinosauruse periood :D Peakski vist talle selleteemalisi riideid leidma, oleks vist sillas :)