laupäev, aprill 21, 2007

Pühad Pärnus


Natuke vahepealsetest tegemistest takkajärgi.
Nimelt tasub mainimist väga meeleolukas lihavõtte/ülestõusmise pühade aeg Pärnus, Terviseparadiisis. Sai söödud ja joodud ja elu ja protseduure nauditud. Ise ka ei tea miks aprilli alguses just Pärnus puhkamas käime:) Suve haistmine vist;)

Vanamoodi mõnus oli muidugi veekeskus. Seoses Aura katsetamisega möödunud nädalal (aga sellest järgmises sissekandes) on mul nüüdseks siis kõik Eesti veekeskused läbi proovitud. Ja Pärnu on neist vaieldamatult parim, seekord oli juba kolmas kord seal hullata:)
Minu lemmikuks seal on mägioja ja see, et saab vees kokteile nautida. Kuigi see on hale vari Jurmala variandile, kus on kokteilibaaris suurepärane valik ning veealused voodid, kus siis saad lebada ja kokteili nautida:) Või siis veealustel pukkidel baarileti ääres istuda või suisa väljas päevitada.
Jah, minu kogetutest Jurmala mu üldine lemmik. Serena ei saa ligilähedalegi. Seega - Jurmalasse tuleb veel minna! Tuubidega mitmekesi koos torudest alla kihutada, koos tuubis olles pöörises keerelda või nt 60km/h punasest torust alla kihutada:)))
Need kahe-kolme-inimese tuubid on eriti mõnusad, kuna siis saab ju elamust sõidu ajal jagada:)
Omal ajal kui seal käisin, võtsime 4h piletid ja sellest jäi väheks!

Enne tagasisõitu tuli otse loomulikult Steffanit külastada. Et kui juba Pärnus oled, siis ikka sinna ka:)
Aga natuke jama on see populaarsus küll. Ok, on küll väga maitsev, kuid pidev saba laudade vahel looklemas, et kust aga vaba lauda saaks - no see ei ole teps mitte meeldiv. Tahtsin kannapealt ringi pöörata, kuid soostusin siiski ootama ja õnneks suhteliselt kiiresti saime laua. Mis seal ikka öelda - nami nagu alati:)

Kommentaare ei ole: