pühapäev, juuli 13, 2008

Teraslinnud


Õhtusöök möödus juba tavapäraselt pikniku vormis lennujaama külje all.
.
Eelnevalt sai interneedusest välja vaadatud tihedaim tõusmiste-maandumiste aeg ja jummel küll, tõega oli tegu nagu suure lennuväljaga. Kogu aeg keegi kas maandus või tõusis, pausi polnud üldse!
.
Hull värk kuidas ma lennukeid ja lendamist fännan. Tõenäoliselt kui töö asjus sageli lendama peaksin, muudaksin oma suhtumist, kuid seni, kuni lennata saan vaid vabast ajast, on see mulle hullemat sorti kaif. Selles mõttes juba ootan augustit, kuna siis saan lausa 6x lennata!!! Saarde lähen taas lennukiga ning Prantsuse Rivierale sõidan üle Berliini, seega kokku 6 lendu augustis:) Nami!
.
Mul on korralikku aparaati tarvis. Praegune seebikas vaid 12x optilise zoomiga (digizoomiga ärme ropendama üldse hakka, eksole) ja mitte-vahetatava objektiiviga. Sellist aparaati nagu isal on, oleks tarvis. Siis saaks ikka tõsiseid pilte teha:)
.
Aga miskit jäi mu hobist ka minu seebikale. Antud pildid siis Estonian Airist (Boeing 737-500 ja Saab 340) ja Lufthansast.




5 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

sa võiksid siis pakkuda teenust, et lendad nende eest, kes ise kardavad.
tööst puudu ei tuleks, kindel see.

meil näiteks jäigi viimasele horvaatia reisile üks naine tulemata, põhjuseks lennuhirm.

Tanza ütles ...

Ma sain ükspäev päris ligidalt ka Eesti Õhu Põuingust pilti teha. Kapteniks oli Juri Gagarin. See ei ole nali.

Kapten Trumm ütles ...

Noh, siis pead sa meile külla tulema. Umbes 22 tundi tõelist naudingut poouingute ja airpusside ja muude sääraste mõurade seltsis...;)
Samas, pean isiklikest kogemustest mainima, et mingi 5 tundi enne kohale jõudmist suhu tekkiv istme maitse ei ole just kõige parem. :D

... ja see Juri Gagarin on hea nali... isegi kui ta ei ole nali...

Sipsik ütles ...

Oi, kui ma veel lendamise eest ka pappi saaks, mitte ei peaks seda ise välja köhima..... unistused on nii helesinise taeva karva...

Tead, Captain, tuleks nii suure ia meelega et.... et..... hommepäev tuleks! Enne aga pean leidma nood tüübid, kes mulle lendamise eest piale maksavad... Pakiks kohe täna õhtul koti, ausalt! Vähe ei tahaks näha kuidas vesi tagurpidi-pööristega kraanist alla läheb:DDD

Oh, Tanza-poiss, sind ja sinu lõualõksutamist...

Sipsik ütles ...

Krt, Tanza, käisin su blogi lugemas ja sa ei ajanudki kämmi...