teisipäev, juuni 30, 2009

Tule taevas appi!!!

Kas need inimesed on puhta napakad???
Et elu kaotas kogu mõtte või???
Mul ei ole sõnu, kui idiootlikult võib käituda...
.
"Maailma suurima Michael Jacksoni fännklubi juhi teatel on tänaseks juba 12 austajat masendusest oma iidoli surma tõttu endalt elu võtnud!
Gary Taylor, Michael Jacksoni fänniklubi MJJcommunity.com juht andis teada, et traagilised suitsiidijuhtumid on leidnud aset maailma eri paigus, vahendab The Sun.
1994 aastal, kui kultusbändi Nirvana laulja Kurt Cobain oma käe läbi hukkus, loetleti üle 70 oma iidolit jäljendanud nn copycat suitsiidi juhtumit."
.
Artikkel leitud siit.
.
PS: Pildil Art Lebedevi vihmavari, mille omandamise üle oleksin äärmiselt rõemus:)

6 kommentaari:

Segasumma Saara ütles ...

Mnjah. Selliste juhtumite puhul tekib minu väikeses vastikus peas muidgui üks selline paha mõte, et... "Milleks lollile tema elu?"

Sipsik ütles ...

Hea et sa selle välja ütlesid:D
Mõtlesin sama, kuid öelda es tihanud:)

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Einoleino tõesti ...

soodoma ja gomorra ütles ...

tegelikult, igaüks vist ise teab, kellele või millele elab.
ja kui vastutust kellegi ees pole, siis veel kuidagi.
samas, enesetappu ma kokkuvõttes siiski ei õigusta - väga isekas ikkagi.

Mu keskkooli lõpukirjand sai muide kirjutatud teemal: aukartus elu ees:)

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Vist oleme sama aasta lõpetajad, Soodoma. :)Ma mõtisklesin ka selle teema "Aukartus elu ees" üle pikalt, kuid kirjutasin hoopis teemal "Oleme muutuste kiirteel". Muud ma eriti ei mäleta kui seda, et kirjutasin mingi sellise lause, et hetkel oleme jah muutuste kiirteel ja üritame roolist kinni hoida, et teel püsida, kuid ette tuleks vaadata sellega, et kraavis ei maanduks. Praegust seisu vaadates oleme vist sinna kraavi põrutanud kõige täiega.

soodoma ja gomorra ütles ...

globaalses mõttes kraavis kohe kindlasti ja minu arvtes aina sügavamale sohu vajume.
ise teeme, ise sööme:)
(vuh, kui vastikult negativistlikult ma kõlan, ma tean, seda inimesed tegelikult kuulda ei taha,aga mis ma teha saan, kui nii arvan, kuigi enamasti välja ei ütle)

aga oma väikest elu annab veel siiski tee ja ree peal hoida, kui ikka tahta ja meie ümber toimuva suhtes lihtsalt valikuliselt kõrvad/silmad kinni pigistada.
samas, vahel mõtlen, et mina elan veel ära, lapsed vast kah, aga mis neist järgmistest põlvedest asjade sellise käigu juures saab, sellele ei taha kohe mitte mõeldagi.