pühapäev, mai 06, 2007

Diskutamine



Nonii, täna siis ühe sõbrantsi sool-leib. Pärast seda klubi. Olime juba ammuilma kokku leppinud ja tema on siiani ainus, kes maksimaalselt 2x aastas suudab mind klubisse meelitada.

Kusjuures oli täna üllatavalt fun. Sai ikka hullult kepsutatud ja muusika oli ka selline suurema osa ajast, mis jala hoolega tatsuma pani.

Täna jälgisin siis vahepeal hoolega kuidas tantsimine käib. R. on öelnud, et tantsupõrandal on mu liigutused nagu stripparil ja kuna ma kindlasti endast vale muljet jätta ei taha, siis üritasin teiste pealt shnitti võtta. Ähh, igav! Aga ma vähemalt üritasin.

Vahepeal tuli ka Lambada. Oi kuidas see lugu vanasti vere keema pani! Meenusid ajad, kui peotantsu trennis Lambada saatel puusade õiget liikumist sai õpitud. Aga enam ei tule välja, ei maksa üritadagi... Kahju. Puusad ikka üsna kinni ajaga jäänud.

Vahepeal oli silmale rõõmu ka. Hakkas mängima vana hea Gazolina ja lavale tulid tantsutüdrukud. Midagi pole teha, nad kohe rõõmustavad mu silma. Vaieldamatult üle saali kõige ilusamad tüdrukud ja kõige plastilisema liikumisega. Kohe silm puhkab, kui vaatad nende lihaseid õlitatud naha all liikumas. Ma olen vist imelik...

Ühte uut tendentsi märkasime ka. Kui vanasti olid ikka tibid need, kes tantsupõrandaid kambakesi vallutasid, siis nüüd tantsivad omaette ka meessoo esndajad... Naljalt enam keegi kellegagi tantsuplatsi väliselt tutvuma ei tule (kui eriti nõrga jutu arendajad välja arvata), kuid mitmel korral täheldasime, et sujuvalt on meie juurde tantsima asunud üks kuni paar noormeest, kes siis välise mulje järgi meiega tantsisid. Lihtsalt niisama. Väga huvitav uus nähtus, midagi pole öelda. Et siis uus mood?

Peakatete teemast klubis ma sotti ei saa. Miks on tarvis tulla klubisse nokatsiga? Päike paistab eredalt silma või? Aga miks on vaja tulla suusamütsiga? Külm? Arumaisaa...

Samuti on huvitavad tibide vestlused tualetis. Kes peseb oma rinnaesiselt joogiplekke, kes nutab sõbranna õla najal, et "See oli uskumatu, et ta mulle joogi näkku viskas! Seda asja ma nii küll ei kavatse jätta!" ja minnakse, silmis verejanuline pilk, vaenlast otsima. Huvitavad inimesed klubimaastikul...

Mingi aeg aga hakkas asi ära vajuma minu jaoks. Rahvast ilmus liiga palju ja jube nügimine ja üksteise seljas elamine käis. Ma kohe ei kannata sellist sügelemist, vajan enda ümber oma ruumi. Mulle ja mu egole, paluks! Mingi aeg aga hakkad tantsupõrandal nügimise keskpunktiks olema ja pead iga natukese aja tagant jalgu raputama, kuna klaasikillud on end su kinga talla alla sisse seadnud. Ei aitäh!

Lõplikult siiber sai aga siis, kui läks suuremat sorti löömaks. Mingi tüüp riivas teist kogemata ja teine kukkus täiega norima. Mõni hetk hiljem siis läks korralikuks löömaks, kus kümmekond noormeest üksteist klohmisid ja lauad ja muu lendas. Täpselt meie kõrval. Vaata aga et eest ära saad. Turvad va äbarikud ei saanud ka miskit teha. Siis taipasime, et on aeg koju tulla. Aitas selleks õhtuks!

Aga mine tea, ehk lähen teinekordki kluppi. Üldjoontes osutus üllatavalt lõbusaks. Ehk oli selles süüdi korralik kruntimine soola-leiva-üritusel...

2 kommentaari:

Mariliis ütles ...

Nonäed, lisaks minule veel mõni, kellel klubis käigust nii tugev elamus, et kohe eraldi kirjutada vaja :P

Tartu pidudest ma küll nii pikalt ei viitsi kirjutada, aga teil siin Tallinnas on hoopis teistmoodi. Mind on juba aastaid üllatanud see, et Tallinnas tantsivad poodiumitel mehed, naisi näeb seal harva. Tartus ei ole kunagi ühtegi meest poodiumil. Vot see on minu tähelepanek nr 1.

Sipsik ütles ...

Jep, ka poodiumil tantsisid vaheldumisi erinevad mehed... Tõsine enesenäitamise teema.
Veidraim oli aga jah meeste omavaheline tants põrandal. Pole veel harjunud...