reede, mai 04, 2007

Tsiklitibi


Nonii, nüüd on see siis tehtud.

Regasin end suve keskel algavale motokoolitusele. Sama õpetaja juurde, kes mind autoga nii kiiresti sõitma õpetas, et eksamile sain varem kui 40 sõidutunniga ja eksamid sain kõik laksust tehtud. Järelikult sigahea õpetaja siis:) Talviti õpetab autot, suvel ainult moto peal. Olaf Punab on nimi ja tema esialgse koreda oleku all on tohutult muhe mees! Mulle meenutas nii olekult kui välimuselt mu isa ja sellest vist meil nii hea klapp tekkiski.
Olin endale lubanud, et teen peagi ka tsikliload ja mida seal ikka passida. Siis mine tea, ehk saab järgmisel suvel juba masina muretseda:):):)

Muidugi meeldiks mulle enim bike'iga piniseda, kuid meie teedel ja minu algeliste oskuste ning meie liikluskultuuri juures ei oleks see mitte hea mõte. Seega läheb loosi pigem cruiser/chopper:) Ja bike' on liiga raske, eriti seisuolekus ratta püstihoidmine on minu nigelale kerele keeruline, kuna ega ma ju mingi lahja rattaga lepiks. Samas nt chopperil on raskuskese nii madalal, et pole mingit probleemi:)

Õujee, unistused saavad teoks!

PS: Loodetavasti ei häbene siis minu kunagine/tulevane kooli minev poeg seda, kui ema teda kooli toob-viib. Nahkne mutt tsikli seljas mõjub rüblikule vast paremini kui lillelises kleidikeses ja ameerika filmide kombel puit-imitatsiooniga mahtuniversaaliga sõitev emme:)

4 kommentaari:

Mariliis ütles ...

Kas lähed Motosurvivali koolitusele? Ma kirjutasin just motikatest ja õnnetustest artikli :P

BigBlackCat ütles ...

No kui lähemal ajal ikka titetegu plaanis on, siis on tsikliost absoluutselt üks vajalikumaid. Hea beebi seljas, mööda linna ringi kimada.

Sipsik ütles ...

Beebit on võimalik ka koju issi kätte jätta, kui mutil vajadus avaruste järele:) Siis mutt hiljem kodus rõõsa ja rahulik.
Aga ei, titetegu selle aastanumbri sees küll kindlasti veel plaanis pole:)

Aga Punapea, saad mulle selle artikli kohta lingi panna? Või kui veel ilmumata, siis millises Autolehe numbris seda lugeda saaks? Hea meelega hoiaks end ka varjupoolega kursis, kuna kahjuks on meie liikluskultuur selline, kus tsikkel pole kõige tervitatum kaasliikleja. Ainult ja ikka ise saab end valvel hoida...

Liis ütles ...

Alustasin just eile A-kat'i teooriaõpet Olaf Punabi juhendamisel. :) Small world.