teisipäev, mai 15, 2007

Õhtu tüdrukutega


Eile õhtul sai aeg maha võetud ja tüdrukutega teatris käidud. Draamas oli Vanemuise külalisetendus, komöödia "Beautiful Bodies". Tõeline naistekas! Igaüks avastab seal killukese endast.
Huvitav oli jälgida kuidas ütlemata erinevad ja erinevate elualade esindajad läbi aasta(kümne)te hoolimata oma radikaalselt erinevatest maailmadest on olnud põimunud. Kõik koos kohtutakse umbes iga poole aasta tagant. Veidi selline "Seksi ja linna" teema.
-
Pani mõtlema, ajas naerma ja meile kõigile meeldis:)
Saal oli ka pilgeni rahvast täis, tundus et meeldis teistelegi.
Pärast tahtsime kerget einet võtta ja suundusime "Kaheksa"-sse. Hea lähedal. Mingi aeg tagasi oli selline eriti fa-fa koht ja seetõttu ma oma jalga sinna seni tõstnud ei olnud. Ei pea ennast "trendiinimeseks" ja kohe ei kisu sellised kohad.
-
Jeerum küll! Koht oli nagu peldik! Sisustus igav, remonti oleks kindlasti vaja teha, teenindus suht asjatundmatu, tualett õigustab nime "peldik"jne. Koht ise kohe absoluutselt ei sümpatiseerinud. Küll aga olid seal toidud üllatavalt maitsvad. Mina sõin hiidkrevette ja keele viisid alla. Smoothie oli nagu igalpool, ei midagi erilist.
Aga koht oli ikkagi peldik.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

proovige teine kord deja vu-d, need kaks on tuntuimad lounge`d - juhul muidugi kui vahepeal uusi juurde pole tulnud:) ma kaheksas käime ikka nii kord kvartalis, aga peamiselt kokteile joomas - maasika daiquiri on seal väegade hää. aga sisustuse koha pealt ma ei oskagi midagi öelda... pigem liiga uhked kohad tekitavad minus ebameeldivustunde a la kas olen vääriline sellises kohas olema ja kas mu riided on ikka sellised nagu peab :P kusjuures enamus Londoni baare on palju hullemad, eriti peldikute poolest.

Sipsik ütles ...

Jep, ühiskasutatavad peldikud on vist tõepoolest kõikjal rõvedad.
Aga viimasel ajal kuulda olnud, et järjest tuleb igasugu lounge juurde ja usun, et vähemasti alguses näevad need värsked välja, seega peaks proovima minema:)