kolmapäev, november 14, 2007

Ei oska pealkirja panna

Jess! Mandlid jäävad alles. Antibiotsid mõjusid nii kuis vaja. Tegelikult oleks hea sund-dieet olnud, kuid mulle ei meeldi valu ja see kui keegi mul kurgus sorgib. Juba proovide võtmise ajal pidin arstile sülle ropsima - no mis ta siis topib mulle pulkasid kurku ja sügab nendega seal edasi-tagasi!

Et siis jah, täna oli loodetavasti pikaks ajaks viimane arstikülastus:) Läbi see saaga. Ja eluga pääsesin. Nüüd hoian meditsiiniasutustest taas mõnda aega eemale:)

Täna siis sadas esimene pehmem lumi maha. Selline, mis teed libedaks tegi. Väga lõbus! Gaasi vajutades (kasvõi väga õrnalt) paneb ketsi all lippama nii mis kole:) Teravamat sorti tõusu võttes on küsimus - jõuan üles või ei? Sealtsamast alla sõites oht et enne ristumist ei saa pidama. Ja kui 90-kraadist pimedat kurvi võtsin, tabas mind üllatusvaatepilt - kurvi taha oli end üks masin parkinud ja nii ma siis lähenesin tema küljele külg ees... Napikas. Pärast seda hakkasin ülikorralikuks liiklejaks.
Suured teed on puhtad, kuid just pisikestega see libedusmure.
Õnneks sain oma tellitud rehvid täna kätte ja homme lõuna paiku on vahetuse aeg broneeritud. Siis julgeb jälle sõita. Kuigi maksab meenutada tänast lobisemisvestlust isaga, kus kõne lõpetuseks soovitati mõneks ajaks nüüd rullnoklusest vabaneda. Võtan siis vana ja kogenud juhi nõu kuulda:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

anna heaga ära. tekitavad ainult jama, kui kord on jebima hakanud ega enam hiljem neist asja saa, see sul lühiajaline leevendus. lähema aasta jooksul on jama tagasi. panen väitele õlle vahele.
üldine tervis läks endal olulilleliselt paremaks peale loovutust.
vana hunt teab omast käest.

Sipsik ütles ...

Ok, kaup koos ja õlle peale:)
Eile aasta pärast kontroll.

A mis ma neid ikka neile vägisi topin kui leiavad, et võiks kurku jätta... Mul tervis kui raudnael muidu, eriti kurk... Seega julgen pakkumise vastu võta küll:)