esmaspäev, november 26, 2007

Kodus

Peaaegu kaks päeva oli siis mahti ka kodus olla. Mis siis seekord? Lõputu söömine, nagu alati:) Alati tehakse ju just minu lemmikroogasid, et "paks laps, ilus laps" ;).
Koduse sauna vastu ei saa küll miski. Igale ihupiirkonnale omad möksid, naiste mokalaat, leil ja külm jook.... Mida sa hing veel ihaldada oskad:) Kodus olles on alati nii ülima rahu tunne...

Erandkorras tegime sel korral golfitiiru. Isa tahtis proovida ja läksime ka. Ma olen seda seni täiesti mõttetuks mänguks pidanud, kuid mitte midagi pole teha - kui proovid sõrmega, kaotad käe! Äärmiselt huvitavaks osutus:) Ja kusjuures jummala raske on - järgmine päev olid küljelihased õrnalt valusad!
Jõulude ajal kavatseme jälle mängima minna, panime juba rajagi kinni:)

Tagasiteel oli lennata päris huvitav - tuul ja lörts tormas ja lennuk rappus ja õõtsus ja hüples üles-alla-küljelt-küljele nii et vähe polnud! Tõsine loks oli sees - väikelennuki "eelis". Ikka sai kohe lendamist tunnetada, ootasin juba ka tuult salongis puhuma hakkavat eheduse huvides, kuid seda siiski ei juhtunud. Aga mulle nii meeldib kui asjal väikse ekstreemi maik juures:) Kui Tallinnas maandusime, siis rahvas plaksutas pilootidele - tea kas olid õnnelikud et maha saime? Ja endiselt meeldib mulle, et tassitakse head-paremat näksimist ja mahla ja kohvi:) Et ka 35-minutilise lennu puhul täisteenindus:)

Nüüd aga kodustest.
Nimelt on meile siginenud kaks kiisut, kellel korralikku kodu polnud. Tänavakiisu pojad. Õigemini tütred. Praegu 3-4 kuud vanad. Eelduste kohaselt rohkem sinna 4 poole.
Vaikselt hakkavad nad inimestega harjuma. Usaldavad juba küll, kuigi sülekiisud ei ole. Samas valge laseb kauem süles hoida, hall on pelglikum. Nurrumootorid see-eest sellised et oi-oi-oi!
Loomulikust intelligentsist käivad esimesest päevast alates ise kastis, keegi pole neid õpetama pidanud. See on küll hästi läinud:)
Meie igatahes saime suurteks sõpradeks:) Mängida ja möllata ja vahel miilustada. Lõpuks puhkehetkedel istuti turvaliselt minu tooli all. Mina tundsin end kui paradiisis:)

Saage tuttavaks - Bella. Nime ajalugu - kuna plikad mõlemad parajad röövlid, nimetati nad röövlitütarde järgi. Tema siis mereröövlitütar Arabellast tuletatud ja Bella kui Belõi (valge)... Seega - Bella

Koeraga ollakse suured sõbrad. Algul kohutas, kuid koer ise nii elevil - väiksed naljakad seltsilised. Koer muudkui käib neid lakkumas ja turjalt nakitsemas. Väike embus ka asja juures:)

Piimalimps. Ikka ja alati koos.

Ronja. Röövlitütar Ronjast tuletatud. Poseerib.

Bella on meil rohesilm.....

..... kes kogu aeg ennast peseb.

Ronja seevastu on mänguhimulisem. Kui Bella end järjekordselt peseb, siis Ronja möllab.

Ronja ronib sageli koerale nina alla ja laseb end turjast nakitseda ja lakkuda. Pärast on karv kõik koera ilast turris:)

Kätsh käib ikka ka:) Bella on suurem, Ronja on väledam.

Pliis! Anna see mänguasi nüüd!

Nagu juba mainitud...
Uudishimulik:)

7 kommentaari:

Marjakas ütles ...

Issand tule taevast alla kui armas. Nii armsad kassid ja nii armas koer ja nii armas, et nad omavahel nii armsad on.

Sipsik ütles ...

Kuidagi väga palju armsaid sai:)
Aga on ikka numsikud küll jah:) Ma ka täiesti loomahaige...

Mari-Liis ütles ...

Jube nunnud:)!

Anu ütles ...

lahedad pildid! ja ausõna, kohe kadedaks teeb, et üks koer ja kass (või 2) omavahel nii hästi läbi saavad! me kass muudkui kõhiseb ja küürutab koera poole või taob kõrgemal, nt kapi peal olles küüsi loomale koonu sisse. paremal juhul, kui koer magab, käib lihtsalt kangete jalgadega mööda tast...

Sipsik ütles ...

Minu meelest on see ka kummaline, kuigi meil ka varem selliseid kooslusi olnud. Ikka tundub ju norm olevat, et kassid-koerad on nagu kassid-koerad...
Ehk abiks see, et koer on ülisõbralik ja kiisud sai võetud kahekesi koos - ikka kuidagi julgem tunne ja ei hakka ehk küüsi välja lööma...

Anu ütles ...

ma olen kuulnud, et koer peab ennem olema, kui kassid, siis on suurem tõenäosus, et nad hakkavad hästi läbi saama. meil paraku oli kass juba aastane, kui koera võtsime.

Sipsik ütles ...

Kusjuures see võib tõepoolest asja tuumaks olla. Kassid on ju need isepäised, koer on sõbralikum ja vastuvõtlikum. Karta on, et teise kassi võtmine võib mul siis üsna keeruliseks osutuda...