reede, november 02, 2007

Mitu pointless teemat (mul lihtsalt on igav)

Kusagile välja lõbutsema ka minna ei saa, homme hommikul taas kooli. Seega istun siin ja imen klaviatuurist teksti välja.
Hakkame siis pihta:


Olen järjekordselt plont mis plont.
Ja jälle massina teemal.
Nimelt ega ma pole ju selle peale tulnud, et äkki oleks vaja autoga ka ülevaatusel käia. Jälgin masina tervislikku seisundit, kindlustust ja loomulikult liisingut, kuid ülevaatus kah üks vajalik ja kohustuslik asi.
Kuna auto nr lõpeb 5-ga, on ülevaatuse kuuks juuli. Mis on täna? November.
Seega augustist alates täiesti süüdimatult sõitsin ilma kehtiva ülevaatuseta:(

Täna varahommikul enne kooliminekut käisin siis ära.
Jube põnev oli! Mina muudkui ninapidi juures ja lasin endale kõike kommenteerida. Õnneks olid mehed sõbralikud ja seletasid otule kõike üksipulgi.
Tulemuseks sain teada, et auto olevat ülisuper korras:DDD Hea teada:) Ühe näitena võin tuua, et kui lubatud erinevuseks pidurite vahel on kuni 30%, siis minul oli ees 0 ja taga 2%. Hirrrrmus hea teada ja hirrrmus hea et siiski taipasin ära käia. Politseionud poleks selle avastamisel vast väga leebed olnud.
Mina lubasin et enam nii plont ei ole ja 2009 juulis olen kõpsti järgmisl ülevaatusel kohal!


Lõpuks ometi on turule tulnud ajakiri mida saab hea meelega lugeda. Endisest Klubist (mis oli sama nagu endine Di ja FHM) on saanud Tarkade Klubi. Kurvastavalt õhukeseks on küll jäänud, kuid see-eest lugemist on olulilleliselt rohkem kui siiani ja ajakirja lugemiseks kulub kokkuvõttes enam aega. Tõsiselt huvitavaks osutus esimene number. Loodan siiralt, et tegijad jaksavad valitud joont hoida. On vähemalt miskit lugeda:) Tõepoolest ei jaksa vaadata virnade viisi ajakirju, kus on lehesuurused pildid kampsunitest hinnaga 6000 krooni. Miks ma seda ajakirjast vahtima pean? Ma ei vaata poeski sinnapoole, seega ei oota sellist infot ka ajakirjast. Kõrvale "soodsa leiuna" sobitatud odavad puukulinad kaela riputamiseks.

Meenutab, et viimane Burda tundus täiesti asjalik. Peaks äkki oma õmblusmasina kusagilt küla pealt tagasi küsima? Talve saabudes on tekkinud isu õmblusmasinal vuristama hakata. Aga pagan, kelle käes see nüüd olla võib? Vahepeal sõbrad laenasid seda omavahel, peab ehk uurima:)


Eile õhtul vaatasin ka mina lõpuks "Rahauputuse" ära. Kõik on seda vist juba näinud, mina polnud oma järjekorraga sinnamaani kuidagi jõudnud. Ma nimelt soovin teatris alati oma loozhis istuda (nagu vana inimene:) et oma koht ja mott) ja kui sinna pileteid sobivaks päevaks ei saa, siis lükkan jälle edasi. Mis teha, igaühel omad kiiksud.

Aga naljakas oli küll. Igavene janditamine käis ja lõpuks oli päris keeruline sotti saada. Aga elu on piisavalt tõsine ja seepärast on hirmus hea vahepeal ülisuper näitlejate esituses midagi pisarateni naljakat vaadata.

Ma ei ole seni kunagi oma vanust probleemiks pidanud. Ok, põdema ei hakka ka praegu, kuid esimest korda elus hakkab mulle kohale jõudma, et ma vananen. Et lõputu noorus hakkab, nali naljaks, muutuma keskeaks. Sest kust see keskiga ikka hakkab? Tundub et 30-selt... Oleks ju loogiline.... Et siis kui hakkad neljandat kümmet käima...
Järjest on sõbrad selle künnise ületanud. Hommegi sõbrantsi 30.juubeli tähistamine... Ja siis olen järjekorras mina. Ossaraisk.

Kas ma jõuan tõepoolest keskikka? Keskealine...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

õmblusmasin on minu juures ja mul ikka veel kardinad õmblemata :( siiani olen end vabandanud sellega, et kardinapuu seisab alles toanurgas ja ma ei tea kardina vajalikku pikkust.. aga no eks see ole kättevõtmise asi tegelt...

Anonüümne ütles ...

eneserahuldamine on "kättevõtmise asi", ülejäänud asjad nõuavad tahtejõu olemasolu.
hetkel häirib mind kohutavalt see, et ma ei saa rahulikult juua, sest teatud isikud, kellega ma elamispinda jagan käivad mulle etteheiteid tegemas stiilis: noh, poiss, kas tervis ikka vastu peab kui niimoodi mitu õhtut järjest jood?
mis ma oskan sellisele küsimusele vastata. mitte midagi. nende (küsijate) jaoks on tegemist välise ilminguga, mis ei ole kena vaadata; minu jaoks on tegemist depressiooni leevendamisega kättesaadavate vahendite abil.

jah. vanadus algab 30-ndast eluaastast.